Reklam ve belgesel oyuncusu 7 yaşındaki Mısra Özkaraman hayatını kaybetti

Kocaeli'de yaşayan ve reklam filmlerinde oynayan 7 yaşındaki Mısra Özkaraman, alerji sebebiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

featured

İzmit’ten herkesi gözyaşlarına boğan bir haber geldi. Betül-Muhammet Özkaraman çiftinin çocuğu olan, 28 Haziran İlkokulu 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Mısra Özkaraman, 3 gün önce gribal enfeksiyon geçirmişti. Bu nedenle evde dinlenmeye başlamıştı. Hastalık sürecinde durumu iyiye giden Mısra, önceki gün ise bir anda fenalaştı. Mısra, kusma şikayetiyle ailesi tarafından özel hastaneye götürüldü. İlk müdahalesinin ardından Mısra, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak durumu kötüleşen Mısra Özkaraman bu sabah yaşamını yitirdi.

Mısra Özkaraman instagram

AİLESİ VE SEVENLERİ YASA BOĞULDU

Minik Mısra’nın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü’nün konservatuvar sınavı da geçtiğimiz yıl kazandığı öğrenildi. Bale eğitimi alan, üstün yetenekli olarak konservatuvara girmeye hak kazanan Minik Mısra’nın ölümü ailesi, sınıf arkadaşları ve sevenlerini yasa boğdu.

ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

İlk belirlemelere göre ciğerinde enfeksiyon tespit edilen ve buna bağlı olarak kalbi duran Mısra’nın kesin ölüm nedeni araştırılıyor.

LEYLA FİLMİNDE ROL ALDI

Mısra Özkaraman’ın İzmit Belediyesi’nin katkılarıyla çekilen Özge Borak’ın başrolü üstlendiği Leyla Atakan’ın hayatını anlatan Leyla Hanım filminde de rol aldığı öğrenildi. Birçok reklam filminde de oynayan küçük kızın cenazesi, Başiskele Döngel Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Döngel Mezarlığı’na defnedildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir