Ünlü oyuncu Miray Daner süper minisiyle motora bindi! Sevgilisi Oğulcan Engin bakın ne dedi?

Kuş Uçuşu dizisinde Aslı karakteriyle büyük beğeni toplayan Miray Daner, bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile birliktelik yaşıyor. Miray Daner ve Sinan Engin beraber görüntülendi. Oğulcan Engin süper minisiyle motora binen erkek arkadaşıyla görüntülenince bakın ne dedi...

featured

Son günlerde Kuş Uçuşu dizisindeki performansı ve cesur sahneleriyle gündemde olan Miray Daner sevgilisi Oğulcan Engin ile görüntülendi. Bir süredir Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Daner süper minisiyle motora binince sevgilisi, muhabirlere dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

“DÜZGÜN BİR FOTOĞRAF OLUR DEĞİL Mİ?”

Miray Daner, önceki gün sevgilisi Oğulcan Engin ile Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Sevgilisinin kullandığı motosiklete binen oyuncu, trafik kurallarına uymayı ihmal etmedi. Milliyet’in haberine göre; sevgilisi Oğulcan Engin gibi kaskını takan Daner, görüntülendiklerini fark edince tebessüm etmekle yetindi.

Oğulcan Engin, sıkışan trafikte basın mensuplarına, “Düzgün bir fotoğraf olur değil mi?” diyerek, sevgilisinin giydiği mini eteğine önlem almak istedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir