Milli Takım’da sıcak saatler! Abdullah Avcı Riva’ya gitti

Tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı'nın Riva'ya gitmesinin ardından Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı iddia edilmişti. Abdullah Avcı'nın bir hakem seminerinde konuşmacı olarak Riva'ya gittiği belirtildi.

featured

A Milli Futbol Takımı dün konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kalmasının ardından Stefan Kuntz için istifa sesleri yükselmeye başlamıştı.

AVCI RİVA’YA GİTTİ 

beIN SPORTS’un haberine göre Abdullah Avcı’nın Riva’ya gitmesi, Kuntz ile yolların ayrılacağı şeklinde yorumlanmıştı.

GİDİŞ SEBEBİ BELLİ OLDU 

Öte yandan Abdullah Avcı’nın Riva’ya gidiş sebebi belli oldu. TFF yetkililerinden alınan bilgiye göre Abdullah Avcı, 20 gün önce planlanan program dahilindeki hakem seminerine konuşmacı olarak katılmak üzere Riva’ya gitti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ise şu an Milli Takım ile birlikte Eskişehir’de olduğu belirtildi.

YOLA DEVAM KARARI 

Ayrıca Sports Digitale’den Sercan Dikme’nin haberine göre Milli Takım’da Stefan Kuntz’la yola devam edilecek. Dikme, haberinde bu bilgiyi TFF’nin en yetklili kişisinden aldığını belirtti.

KUNTZ’UN MİLLİ TAKIM’DAKİ İSTATİSTİKLERİ 

A Milli Futbol Takımı’yla toplam 19 maça çıkan Stefan Kuntz, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 60 yaşındaki teknik adam, Ay-Yıldızlılarla maç başına 2.05 puan ortalaması yakaladı.

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri D grubunda 2 maç fazlasıyla Hırvatistan’ın 3 puan önünde lider konumda bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir