Milli Piyango yılbaşı çekilişi amorti rakamları belli oldu mu? Amorti bilet ne kadar kazandırır?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi başlamasına artık saatler kaldı. Yılbaşı çekilişi için bu yıl büyük ikramiye tam 400 milyon lira. Yılbaşı biletleri büyük oranda satılmış durumda. Yılbaşı bileti alan vatandaşlar, bir yandan büyük ikramiye hayali kurarken, diğer yandan da amorti kazanan rakamların hangileri olacağını merak ediyor. Amorti biletin ne olduğu ve ne kadar kazandırdığı ise en çok merak edilen sorulardan.

featured

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için heyecan dorukta. Artık sadece saatler kalan çekilişte bu yıl büyük ikramiye tam 400 milyon TL. Tamamı dağıtım garantili olan büyük ikramiye herkesin hayallerini süslerken amorti rakamları da en çok merak edilen konulardan biri. Peki, amorti nedir? Amorti ikramiye ne kadar? Amorti bilet ne kazandırır?

AMORTİ NEDİR?

Amorti rakamları, Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, bilete amorti çıkmış olur.

AMORTİ NE KADAR?

Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır. Bu sebeple aldığınız biletin fiyatı ne kadar ise kazandığınız amorti de o kadar olur.

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ FİYATI NE KADAR?

2024 yılbaşı bilet fiyatları şu şekildedir:

  • Tam bilet: 400 TL
  • Yarım bilet: 200 TL
  • Çeyrek bilet: 100 TL

KAÇ PARA DAĞITILACAK?

2024 yılbaşı çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarı 2 milyar 355 milyon 650 bin TL. Bu miktarın 400 milyon TL’si büyük ikramiyeye, kalan 1 milyar 955 milyon 650 bin TL ise diğer ikramiyelere ayrılmıştır.

SONUÇLAR KAÇTA AÇIKLANACAK?

2024 yılbaşı çekilişi sonuçları, 31 Aralık 2023 Pazar günü saat 18:30’da başlayacak çekilişten sonra açıklanacak.

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI – BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir