Midyeci Ahmet’in eski eşine yaptığı tepki çekti! ‘Herkes gerçek yüzünü görsün’

‘’Midyeci Ahmet’’ olarak bilinen Ahmet Çiçek ile ayrıldığı eşi Deniz Çelebi ile arasında şoke eden bir olay yaşandı. Kısa süre önce Deniz Çelebi’den boşanan Midyeci Ahmet, Beşiktaş’taki merkez şubesini Çelebi’ye bıraktı. Ancak Midyeci Ahmet’in daha sonra sosyal medyadan yaptığı açıklama ve eşinin dükkânının karşısına midyeci açması, ikili arasındaki ipleri tamamen kopardı. Çelebi de sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, ‘’Herkes Midyeci Ahmet’in gerçek yüzünü görsün’’ diyerek, sitem etti.

featured

Midyeci Ahmet markasına çok emek verdiğini ve şirketin açıldığı esnada kendi kolyesinin satılarak, dükkânın açıldığını öne süren Çelebi, eski eşi Ahmet Çiçek ile yakın zaman önce çok medeni bir şekilde boşandıklarını söyledi.

‘’HERKES MİDYECİ AHMET’İN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRSÜN’’

Anlaşmalı olarak ayrılma kararı aldıktan sonra Ahmet Çiçek’in Beşiktaş’taki merkez şubeyi kendisine verdiğini ifade eden Çelebi şu ifadeleri kullandı:

‘’Bugün hakkım yeniliyor. Bugün merkez şube kötüleniyor. Ben ilk günden bu güne bütün midye satışlarındaki midyeleri ben yaptım. Ama bugün bana karşı söylenen, ‘Orası Midyeci Ahmet değil, ürünler bizden alınmıyor’ açıklamalarına karşı ben vicdan diyorum. Çünkü zaten ürünler benim elimden geçti. Zaten Midyeci Ahmet’in lezzeti benim elimden geçti. Orası benim ve çocuklarımın yeri. Bize verildi. Burayı ayakta tutabilmek için ne gerekiyorsa yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Ben madurum, çocuklarım madur, Türkiye’nin buna sessiz kalmayacağına inanıyorum. Herkesin Midyeci Ahmet’in gerçek yüzünü görmesini de istiyorum. Çünkü biz çok medeni ayrıldık. Ama 9’uncu günde benim karşımda şube açıldı. Benim hakkım yenildi. Bugün de hakkımda antipropaganda yapılarak, orayı kapatmaya çalışıyor. Beni kötülüyor, bana verilen şube kötüleniyor. O yüzden sizden destek bekliyorum.’’

SOSYAL MEDYADAN DESTEK

Deniz Çelebi’nin sosyal medyadan paylaştığı videolu açıklamaya binlerce beğeni ve yorum geldi. Kullanıcıların çoğu Çelebi’ye destek verirken, ”Allah büyüktür yaptıgı yanına kalmaz, Sen güçlü kadınsın denizcim kazanan sen olacaksin emin ol, Yanındayız destekçiniz” gibi yorumlar yapıldı.

MİDYECİ AHMET NE DEDİ?

Midyeci Ahmet olarak ünlenen Ahmet Çiçek, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Beşiktaş şubesi ile herhangi bir ilgilerinin kalmadığını belirterek, aynı yol üzerinde yeni bir restoran açtıklarını duyurdu.

Midyeci Ahmet, şu açıklamayı paylaşmıştı;

‘’Değerli misafirlerimiz, sizlere Midyeci Ahmet olarak bir açıklama yapmak isterim. Bahsetmek istemediğim bazı nedenlerden dolayı yıllardır hizmet verdiğimiz ”Beşiktaş Midyeci Ahmet” ana şubemiz ile markamızın hiçbir şekilde bir bağı kalmamıştır. Özellikle şu an var olan, ”Midyeci Ahmet” tabelası en kısa sürede indirilecek olup, kurumsal tüm bağımızın kalmaması sağlanacaktır. Gerek satılan ürünlerin, gerek hizmet kalitesinin kontrolü bünyemizden çıkmıştır.

Midye, kokoreç gibi tedarik edilen ürünler kesinlikle tarafımızdan sağlanmamaktadır. Ürün ve hizmet ile alakalı doğacak şikayetlerden markamız sorumlu değildir. Midyeci Ahmet ürün, lezzet, hijyen ve hizmet kalitesini devam ettirdiğimiz yeni şubemiz aynı yol üzerinde bulunan karşı köşe restorandır. Tüm misafirlerimize duyurulur.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir