MHP’de deprem! Ülkü Ocakları eski Başkanı Alişan Satılmış partiden istifa etti

featured

Ülkü Ocakları eski Başkanı Alişan Satılmış zehir zemberek istifa açıklamasında şunları söyledi; “MHP’nin anlam yüklemenin, kişisel düşünce akıl fikir hedef hiyerarşisinde şahsıma yönelik hiçbir katma değer ilgi ve irtibatının yansımadığını, tercih ve kabullerle görüp yaşadığımdan kurumsal yapıyla bağımı kesip tüm yükümlülüklerden vazgeçtiğimi bildiriyorum.

Kim kimle olur kim kimi sayar sever korur tercih eder teveccüh gösterir, beni ilgilendirip alakadar etmez ana hitap etmeyen kutsal kabul ve yüklemlerin bende hiçbir karşılığı yoktur.

Boş palavralara da karnım toktur aç olan yer içer beni alakadar etmez beni bağlamaz.

Benim için bundan sonra tüm alan ve anlam yüklemleri, ‘Paris neredeyse Fransa orasıdır’ İşaret anlamı hükmü taşımaktadır. Velhasıl Ülkücü neredeyse dava oradadır. Dava neredeyse davada oradadır.”

Alişan Satılmış kimdir?

İlk ve ortaokulu eğitimini Konya ‘da tamamlamıştır.Akşehir Lisesi’nde eğitimine devam ederken siyasi sebeplerle tutuklanarak ceza almıştır.Liseyi ve üniversite eğitimini cezaevinde tamamlamıştır.

Atilla Kaya’nın Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı döneminde 2. başkan olan Alişan Satılmış;Devlet Bahçeli’nin Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’na getirdiği ikinci isim olmuştur.Alişan Satılmış,2003-2005 yılları arasında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir