MHP lideri Devlet Bahçeli, Economist’e açtı ağzını yumdu gözünü!

MHP lideri Devlet Bahçeli Balıkesir'de yaptığı mitingde, "Erdoğan gitmeli" diyen The Economist'e sert tepki göstererek, "Alayı gelsin hepsi gelsin, karşımıza dikilsin geri adım atarsak onlar gibi namerdiz" ifadelerini kullandı.

featured

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir’de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Dünyaya istikamet verecek kudrette bir Türkiye’nin inşası, ancak ve ancak Türk İslam kültüründen feyzini alan, fedakarlık numunesi bir ahlaki kucaklaşmayla mümkün olacaktır. Bu ahlaki kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı’dır. Milli ve ahlaki kucaklaşmanın devlet ve millet hayatında kök salmasına da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi refakat edecektir.

Türkiye’nin önünü hiçbir ittifak kesemeyecektir. Geleceğin gücü Türkiye olacaktır. Bu nedenle 14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın eşiği, geçilmesi gereken en önemli kavşaktır. Şartlar ne olursa olsun sandığa gidecek misiniz? Bir oyunuzu Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a bir oyunuzu da MHP’ye verecek misiniz?

THE ECONOMIST’E SERT TEPKİ

Küresel medya Kılıçdaroğlu ile nifak saçmaktadır. İngiliz The Economist dergisi “Erdoğan gitmeli” diyormuş. 14 Mayıs’ta kimin gideceğini gösterecek olan Türk milletidir. Alayı gelsin hepsi gelsin, karşımıza dikilsin geri adım atarsak onlar gibi namerdiz.

Biliniz ki tehlike çok büyüktür. İstenilen denetim altında tutulan, taviz vermeye hazır bir cumhurbaşkanıdır. Terör örgütünün taşeronu Kılıçdaroğlu’dur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir