MHP lideri Bahçeli’den “iç savaş tehdidi” edenlere tarihi cevap: “Yanınıza kefenizi ya da sarı torbanızı alın gelin”

Isparta’da "Aziz Milletim Sıra Sende" temasıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında vatandaşlara seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar" diyenler, yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını alıp gelmelidir. Bu ittifak abesle direnişini gayriahlaki tutumunu sürdürmektedir. Yalan, yıkım bunlardadır. Ülkesine sırt dönmüş, milletine yüz çevirmiş iki yüzlü bir muhalefet anlayışı vardır." dedi.

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Aziz Milletim Sıra Sende” temasıyla Isparta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında vatandaşlara seslendi.

28.dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin yarın yapılacağına ve aynı zamanda “Anneler Günü” olmasını vurgulayan Devlet Bahçeli “Allah nasip ederse Türkiye’nin tarihini yarın yapacağız. Şehit analarımızı hürmetle selamlıyor, yalnız ve çaresiz olmadıklarını paylaşıyorum. Cennet annelerin ayağının altındadır, ancak Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu bunun bile farkında değildir. Analarımızı ağlatanlarla kol kola, yanak yanağadır. Çocuklarımızı yetim bırakan teröristlerle emel ve hedef birlikteliği içindedir. Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Mehmetlerimize sıkılmış kurşundur. Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy bölünmeye davet, küresel emperyalizme hizmettir. Kılıçdaroğlu’na ve zillet partilerine verilecek her oy istikrarımızı dinamitlemek, istiklalimizi kundaklamak, istikbalimizi kurutmaktır. Vicdanı, kalbi ve vatan sevgisi olan hiçbir vatandaşım bu vebale ortak olamaz, olmamalıdır. İnanıyorum ki, annelerimiz yarın evlatlarının geleceğine sahip çıkacaktır. Emzikli bebeklere kurşun sıkan hainleri mahvı perişan edeceklerdir” dedi.

“ZALİMLERİN TETİKÇİLİĞİNDEN MEDET UMUYORLAR”

Konuşmaların CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Bahçeli “Cumhurun zaferi ufukta göründükçe iç ve dış işgal cephesinin nefret salgını yayılıyor, yaygınlaşıyor. Kandil’e yuvalanmış PKK’nın elebaşları teker teker Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapıyorlar. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vaadiyle Türkiye’nin önü kesilmek isteniyor. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi yönetecek ne bilgisi, ne de kültürü vardır. Dünyanın ağırlaşan meselelerini kavrayacak akıl ve sezgiden mahrumdur. Türkiye’nin bölgesinde ve küresel alanda sözü dinlenen ülke olmasını hazmedemiyorlar. Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar. Patates diyorlar, yollara, tünellere, demir yollarına, barajlara, hava limanlarına, uzaya fırlatılan uydulara, denize indirilen uçak gemisine, gökyüzünde süzülen milli muharip savaş uçaklarına itiraz edip kara çalıyorlar. YPG elebaşı İHA’dan, SİHA’dan şikâyet ediyor, aynı tutumu CHP, İYİ Parti ve diğer zillet partileri de sahipleniyor. Biz Türk milletine hizmetkârlıktan şeref duyuyoruz, CHP’liler ABD’yi nasıl tatmin ve memnun edeceklerini düşünüyorlar. Bunlar gayri milli bataklıkta debeleniyorlar. Bunlar milli iradenin üzerinde sisli bir iradenin hayalini kuruyorlar. Emperyalizmin arkasına saklanıp Türkiye’yi taşlıyorlar. Zalimlerin tetikçiliğinden medet umuyorlar” dedi.

“TÜRK MİLLETİ’Nİ GEÇEMEZLER”

Millet İttifakını terör örgütlerini aklamak ve zulmü alkışlamakla suçlayan MHP Lideri Bahçeli “Güya demokrasiyi överek Türk milletinin özlem ve hedeflerini karalıyorlar, terör örgütlerini arkalıyorlar, zulmü alkışlıyorlar, zilleti aklıyorlar, melaneti allayıp pulluyorlar. Maalesef emperyalizm hesabına çalışan bir muhalefet anlayışının ülkemizde bulunuyor olması utanç vericidir, korkunç bir ilkelliktir. Türkiye’de iktidarın yolu yabancı başkentlerden geçmez, geçemez, geçmeyecektir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Zillet ittifakının siyaseti sömürgeleşmiş bir siyasettir. Zillet ittifakının siyaseti teslimiyetçiliğin lobi faaliyetidir. Bunlardan hayır gelmez. Çünkü zilletin sonu yoktur. Kılıçdaroğlu ne yapsa nafiledir; İP’çiler, Deva’cılar, Serokçular, oncular buncular, bilumum sol ve bölücü mihraklar neyle uğraşsa beyhudedir, Türk milletini geçemezler, Türkiye’yi yenemezler, Isparta’yı geçemezler. Yüzyılın en parlak yönetim reformu olan, kuvvetler ayrımını netleştiren, Türkiye’nin gücüne güç katan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni kötülemeleri de beyhudedir. Türk milleti 952 yıldır Anadolu coğrafyasını yurt tutmuştur. Yaklaşık 9,5 asırdır bu aziz vatan coğrafyasını evi, hanesi, ocağı ve namusu bellemiştir. Fetihlerle sevinmiş, bozgunlarla üzülmüştür. Bir olmuş, iri olmuş ve diri olmuştur” şeklinde konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir