MHP 55 belediye başkan adayını daha açıkladı

MHP, 2024 yılında partinin 55. kuruluş yıl dönümü olduğu için her gün 55 belediye başkan adayını açıklamaya devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere toplamda 55 belediye başkan adayının belirlendiğini duyurdu.

featured

MilliyetçiHareket Partisi (MHP), 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı. Gelişme, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz tarafından duyuruldu.

MHP’DE 2’Sİ BÜYÜKŞEHİR, 53 BELDE ADAYI AÇIKLANDI

2024 yılı partinin 55’inci kuruluş yıl dönümü olduğu için her gün 55 belediye başkan adayını açıklayan MHP, yeni adaylarını duyurdu. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, parti yetkili kurullarının yaptığı değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 10’uncu etap adaylıklarının belirlendiğini bildirdi. Durmaz, bu kapsamda, 2’si büyükşehir ilçesi, 53’ü belde belediyesi olmak üzere 55 belediye başkan adayının belirlendiğini ifade etti. Durmaz’ın açıklamasına göre Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde İmdat Altıntaş, Saray ilçesinde ise Mümin Buluş aday oldu.

MHP’nin açıkladığı 55 kişilik aday listesi şu şekilde:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir