Merve Acar, eski sevgilisi Hasan Kaymaz’ı arabada bıçakla öldürdü

İstanbul Ümraniye'de otomobilinin içinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Hasan Kaymaz'ı eski kız arkadaşı Merve Acar tarafından öldürüldüğü belirlendi. Restoranda çalışan Merve A. gözaltına alındı.

featured

Ümraniye Yukarı Dudullu mahallesinde dün saat 08.00 sıralarında polise otomobil içinde bir ceset olduğu ihbarı yapıldı. Olay yerine giden polis ekipleri otomobil içinde bıçaklanarak öldürülmüş Hasan Kaymaz’ın cesedi ile karşılaştı.

TELEFON KAYITLATRI İNCELENDİ

Görgü tanıkları yol kenarında sağ kapısı açık duran otomobilin yanına gittiklerinde kanlar içindeki kişiyi görerek polise haber verdiklerini söyledi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından Hasan Kaymaz’ın cep telefonu kayıtlarını incelediğinde son olarak eski kız arkadaşı Merve Acar ile mesajlaştığını tespit edildi.

“ÖLECEĞİNİ DÜŞÜNMEDİM”

Bu gelişme üzerine aranmaya başlanan Merve Acar, Ataşehir’de gözaltına alındı. Bir restoranda çalıştığı öğrenilen Merve Acar cinayeti itiraf etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan Merve Acar’ın ifadesinde “Bana mesaj attı. Konuşmak için buluştuk. Bu sırada aramızda önce tartışma sonra kavga çıktı. Ben de yanımdaki bıçakla onu yaraladım. Sonra otomobilden inip uzaklaştım. Öleceğini düşünmemiştim. Olayda kullandığım bıçağı da çalıştığım restorana bıraktım” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Merve A. adliyeye sevk edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir