Mert Fırat’ın 16 yaşındaki kızla birlikte olduğu iddialarına avukatından açıklama…

featured

Mert Fırat eşi İdil Fırat’ı aldattığı yönünde çıkan iddialar ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aldatma iddialarıyla magazin gündemine damga vuran Mert Fırat- İdil Fırat çiftinden beklenen açıklama geldi.

Fox TV’nin sevilen dizisi Kefaret’in Sinan Komiser’i olarak ekranlara gelen Mert Fırat’ın 19 ve 27 yaşındaki iki genç kız ile konuştuğu ve eşi İdil Fırat’ı aldattığı iddiaları sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ünlü çiftten avukatları aracılığıyla aldatma iddialarına ilişkin flaş bir açıklama geldi.

ÜNLÜ ÇİFT SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Mert Fırat hakkında çıkan aldatma iddialarıyla magazin gündemine damga vurmuştu. Konuyla ilgili Mert Fırat cephesinden nasıl bir açıklama geleceği merak konusu olmuştu. Beklenen açıklama nihayet geldi. Aldatma iddiaları üzerine harekete geçen Mert Fırat-İdil Fırat çifti, avukatlarının aracılığıyla ortak bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama:

Değerli Basın Mensupları,

Mert Fırat&İdil Fırat çiftinin avukatı Mehmedali Barış Beşli tarafından gönderilen basın açıklamasını aşağıda paylaşıyoruz:

Kamuoyunun dikkatine,

Müvekkilim Mert Fırat ile ilgili olarak internet ortamında, sosyal medyada iki yıldır süregelen sistemli ve düzenli olarak asılsız suçlamalarla paylaşımlar yapılmaktadır.

Müvekkile ve ailesine karşı yapılan ve sistematik şekilde devam eden asılsız ithamlar, hakaret ve saldırılar ile ilgili, daha önce de takipçisi, davacısı olduğumuz gibi yine bugün de gerekli hukuki süreç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılmıştır,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

26.03.2021

Av. Mehmedali Barış

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir