Mersin’de erkek arkadaşı Mustafa Bangiz tarafından darp edilen Esra Asena Temir yaşamını yitirdi

Mersin'de Mustafa Bangiz tarafından darbedilen Esra Asena Temir, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Şüpheli tutuklandı.

featured

Mersin’de sevgilisi Mustafa Bangiz (34) tarafından aralarında çıkan tartışmada darbedilen bir giyim mağazasında yöneticilik yapan Esra Asena Temir (27), yaşamını yitirdi.

esra asena temir Mustafa bangiz

Olay, Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 29 Haziran’da meydana geldi. Ailesinin inşaat şirketi olan Mustafa Bangiz, iddiaya göre, evine geldiği bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Esra Asena Temir’i otomobiline alıp, gezmeye çıktı. Ancak otomobilde Bangiz ile Temir arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

esra asena temir Mustafa bangiz

SEVGİLİSİNİ DARBEDEREK ÖLDÜRDÜ

Mustafa Bangiz, sevgilisini darbetmeye başladı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darbe alan Temir, ağır yaralı olarak Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren Temir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mustafa bangiz Mersin

GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra kaçan Mustafa Bangiz ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından morgdan alınan Esra Asena Temir’in cenazesi Akbelen Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir