Merdan Yanardağ’dan Cüneyt Özdemir’e: “FETÖ yanaşması, korkak soytarı”

featured

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in, ABD’deki George Floyd protestolarını değerlendirirken, polis karşıtı olarak tanımladığı Türkiye’deki muhalifleri ‘gerzek’ ilan etmesine Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, sert tepki gösterdi.

ABD’deki George Floyd protestolarını değerlendirirken, Türkiye’deki muhalifleri ‘polis karşıtı’ olarak tanımlayıp, ‘gerzek’ ilan eden gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medyada büyük tepki çekti. Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Özdemir’e, “FETÖ yanaşması, korkak soytarı” diyerek tepki gösterdi.

‘TELE1’İN ARKASINDA HALK VAR, MECZUP’

Özdemir’e sosyal medya hesabından cevap veren Yanardağ, “FETÖ yanaşması, korkak bir soytarı var. Tam bir cahil… Cüneyt Özdemir… TELE 1 için ‘arkasında kimin olduğu belirsiz’ demiş. Aklınca ihbar ediyor. AKP’ye göz kırpıyor. Kimse yok ‘gerzek’, ben varım. Halkın, desteği var. Senin kafan almaz…” diye yazdı.

“Bu soytarı, benim için “nereden çıktıysa kamikaze bir gazeteci” demiş…” diyen Yanardağ, “CHP’ye yaranmaya çalıştığımızı da ileri sürmüş… Belli ki hem meczup hem aptal… Ben 35 yıldır gazetecilik yapıyorum… Ama bu soytarı, kıt aklıyla kendisini yukarıya koymaya çalışmış… Belli ki kompleksi var. Medya soytarısı Özdemir, belli ki bu koşullarda bir medya kuruluşu ve bir gazetecinin eleştirel tutumunu, AKP iktidarına karşı cepheden muhalefet cesaretini, özetle entelektüel haysiyeti aklı almıyor. Yanaşma ahlakı ve korkaklık basit bir vicdan muhasebesi yetisini de yok etmiş” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir