Meral Kaplan’ın eski eşi Erhan Kanioğlu kimdir? Erhan Kanioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

featured

Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan ile iş insanı eşi Erhan Kanioğlu, boşandı. Mahkeme, çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayetini babaya verip, Meral Kaplan’ın, Erhan Kanioğlu’na 200 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti. Haberler gelmeye devam ederken Erhan Kanioğlu kimdir? Meral Kaplan’ın eski eşi Erhan Kanioğlu kaç yaşında? Mesleği nedir? sorularının yanıtları merak edildi.

Erhan Kanioğlu kimdir?

İş adamı olan Erhan Kanioğlu ilk evliliğini şarkıcı Tuğba Özerk ile yaptı. Boşandıktan sonra 2011 yılında oyuncu Meral Kaplan ile evlendi. 2015 yılında ‘Ela’ adında bir kızları dünyaya gelen çift, 2018 yılında ayrılma kararı aldı.

Meral Kaplan, boşanma davası devam ederken 4 kez aldatıldığını söyledi.

1 Mart 2020 günü Erhan Kanioğlu’nun Bodrum’daki evlerine gelerek annesini darp ettiğine ve çocuğunu da kaçırmak istediğini söyleyen Meral Kaplan avukatı Zeynep Hatemi aracılığıyla, Erhan Kanioğlu’nun annesi Ümit Kaplan’a onur kırıcı kötü muamelede bulunduğu, darp ettiğini ileri sürerek şikayetçi olmuştu.

Meral Kaplan kimdir?

8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli’de dünyaya geldi.

Lise eğitiminden sonra Trakya Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik üzerine eğitim aldı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi ve diksiyon eğitimi aldı. Ardından pek çok oyuncu koçuyla çalıştı. Özellikle 2006’da yayınlanmaya başlayan Sevda Çiçeği isimli dizide canlandırdığı Nazan karakteri ile dikkatleri üzerine çekti ve tanınmaya başladı.

Süper Kulüp isimli programı sundu. Yıldız Çağrı Atiksoy, Ali Sürmeli, Atilla Olgaç, Kayra Senocak ve Barış Çakmak’ın başrollerini paylaştığı Yağmurdan Sonra isimli dizide Gülçin karakterini canlandırdı. 2009’da ise Adab-ı Muaşeret isimli filmde Yeliz karakterine hayat verdi. Sevda Çiçeği, En En Son Babalar Duyar, Ateşten Kağıtlar, Gecekondu gibi dizi ve filmlerde rol aldı. KKTC’li iş adamı Erhan Kanioğlu 2011’de evlendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir