Uyuşturucu mafyasından Meral Ablasına kullanışlı hediye: “Ahmet Zeki Üçok”

FETÖ'cülerin merkez üssü olarak tanımlanan İYİ Parti'ye FETÖ mağduru olduğunu iddia eden Ahmet Zeki Üçok'un katılması tartışmaları da beraberinde getirdi. Daha önce FETÖ mağduru olan eski komutanların "Burası FETÖ yuvası olmuş" diyerek istifa ettiği İYİ Parti'ye Üçok'un katılması pek çok iddiayı da beraberinde getirdi.

featured

Balyoz-Ergenekon’da hapis yatmış Ali Aydın, Vedat Yenerer, Ali Türkşen gibi isimler İyi Parti’nin kuruluşunda öne çıkarılmış ve FETÖ’ye karşı olan özellikle Atatürkçü kesimden oy istenmişti. Ancak bu isimlerden hiçbiri İyi Parti’den vekil seçilecek yerlerde aday gösterilmemişti.

Seçim döneminde İYİ Parti tanıtım videosunda; Balyoz davası sanığı emekli kurmay Albay Ali Türkşen’in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “Buraya (İYİ Parti) FETÖ girebilir mi?” şeklindeki sorusuna, “Sıkar abla” şeklinde cevap vermesi günlerce konuşulmuştu.

‘Selahattin Demirtaş serbest bırakılmalı’ diyen İYİ Partili Bahadır Erdem’in yıllar önceki FETÖ paylaşımları gündemde!

FETÖ MAĞDURLARI “KULLANILDIK” DİYEREK İSTİFA ETTİ

Videoda yer alan  İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu üyeleri Emekli kurmay albay Ali Türkşen, emekli Tuğgeneral Ali Aydın, emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz ve gazeteci-yazar Vedat Yenener zaman içinde partiden istifa etti. İstifa eden isimler İYİ Parti’nin “FETÖ’cülerin üssü” konumuna geldiğini ifade etmişti.

Meral Akşener’in FETÖ’cüleri azıttı! İYİ Partili yönetici Uğur Songül Sarıtaşlı’dan şehit Ömer Halisdemir’e çirkin saldırı…

YİNE BİR FETÖ MAĞDURU KATILDI

FETÖ’cü teröristler için af çıkarmaktan bahseden isimlerin Genel Başkan Yardımcılığı yaptığı İYİ Parti’ye bu defa da FETÖ mağduru Ahmet Zeki Üçok katıldı. Üçok’un FETÖ’ye en yakın siyasi partiye katılması pek çok iddiayı da beraberinde getirdi.

SEDAT PEKER Mİ İSTEDİ?

Fetullahçı terör örgütü üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti aleyhine üretmiş olduğu tüm iddiaları yayınladığı videolarda dile getiren firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker ile Ahmet Zeki Üçok’un arasından su sızmıyor. İYİ Parti’nin son aylarda altılı masa ve HDP ile ilişkiler yüzünden oy kaybetmesi üzerine Peker’in “Abla” diye hitap ettiği Akşener’e Üçok’u hediye olarak gönderdiği kulislerde dillendiriliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir