Meral Akşener’in ‘Açız’ dedirttiği Nurgül Sipahi tiyatrosunda yeni detaylar…

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde esnaf ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "Gerçekten açım. Biz ölüyoruz, açız, aç" tiyatrosu yapan Nurgül Sipahi'nin foyası ortaya çıktı. Nurgül Sipahi'nin iki dairesi olduğu öğrenildi ve oturduğu site görüntülendi.

featured

“Açım, ölüyoruz” şeklinde tiyatro yapan Nurgül Sipahi‘nin mal varlığı açlığın farklı bir yönünü gösterdi. İYİ Parti Etimesgut teşkilatına üye olan Sipahi’nin, Etiler Mahallesi’nde bulunan 2.5-3 milyon Türk lirası değerindeki dairelerinin toplamda 8 bin Türk lirası da kira geliri olduğu değerlendiriliyor.

Sipahi’nin ayrıca bir tarla ve 2011 model Nissan Juke marka bir aracı olduğu da belirlendi.

OTURDUĞU SİTEDE KİRALAR 6 BİN TL!

Eşi 4 bin 800, kendisi ise 4 bin 400 lira emekli maaşı alan Sipahi’nin, iki çocuğunun memur olduğu, kızının 2012 model Chevrolet marka aracının bulunduğu tespit edildi.

SİTEDE OTURUYOR

Aç olduğunu söyleyen kadının, Eryaman’daki Göksu Park’a yakın sosyal donatısı olan Öztaş Eryaman sitesinde kirada oturduğu, sitede kiraların 4 bin ila 6 bin arası değiştiği, aidatın ise bin 200 lira olduğu bildirildi.

İYİ PARTİ ÜYESİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bu karşılaşmanın tiyatro olduğunu gizleyemediler. Nurgül Sipahi’nin İYİ Parti üyesi olduğu ve aslında mağdur bir vatandaş olmadığı, kendisi üzerine 2 adet ev olduğu kısa sürede ortaya çıktı.

Maddi durumu iyi olduğu anlaşılan Sipahi’nin İYİ Parti Eryaman Bölge Temsilciği’nde çekilmiş fotoğrafları da gün yüzüne çıktı.

Akşener’in ‘Açım, ölüyorum, perişanım’ tiyatrosu da yalan çıktı! İşte 2 dairesi olan Nurgül Sipahi gerçekleri…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir