Menajerimi Ara final mi yapacak, devam mı edecek? İddialar farklı farklı!

featured

Menajerimi Ara, bu sezonun en farklı yapımlarından birisi olarak öne çıktı. Menajerler ve oyuncular dünyası ile ilgili perde arkasında yaşananlara değinilen dizi, çok iyi başlamıştı. İlk yayınlandığında iyi reytingler geldi ama sonrasında izleyicinin ilgisi bir miktar azaldı.

Masumlar Apartmanı dizisinin başlaması ile Salı akşamları reytingleri çok düşen Menajerimi Ara, pazar gününe alınarak yoluna devam etti. Ancak bu sefer de yine TRT1’in Teşkilat dizisinin tüm reytingleri alt üst eden yüksek performansı Menajerimi Ara’ya yine izleyici kaybettirdi.

Tamam mı, devam mı?

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Özge Borak, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu Menajerimi Ara dizisinin ikinci sezonu olacak mı yoksa final mi yapacak? İnternette farklı kaynaklardaki haberlere bakılır ise hem 2. sezonda da devam edecek hem de her an final yapabilir.

Yani iki farklı iddia şu sıralarda dillendiriliyor. Ancak ortada bir başka gerçek var. Menajerimi Ara çok yüksek bütçeli bir yapım değil. Yani Star TV için bütçe avantajı var… Bu durum da dizinin devam edebilme ihtimalini yükseltiyor.

Fakat öte yandan Menajerimi Ara dizisiyle tanınan Ahsen Eroğlu’nun da yeni projelerle görüştüğü belirtildi. Eroğlu bir dijital platformla anlaşırken, TV ekranlarında da yeni dizi projeleri ile görüştüğü aktarıldı.

Menajerimi Ara’nın uyarlandığı dizi 4 sezon

Menajerimi Ara son iki bölümde Teşkilat yüzünden reyting düşüşü yaşadı ama yeniden izleyicilerini kazanma şansı da var. İyi bir konsepti olan, eğlenceli bir yapım Menajerimi Ara. Ayrıca AB kategorisinde de iyi sonuçlar alabiliyor.

Sonuç olarak, Star TV ne karar verdi henüz net değil. Ancak Menajarimi Ara’nın önümüzdeki sezon da devam edebilme ihtimali, final ihtimalinden daha güçlü duruyor.

İkinci sezon da devam edebilme iddialarını güçlendiren diğer bir olay ise Menajerimi Ara’nın uyarlandığı dizinin, yani Fransız yapımı Call My Agent’ın 4 sezon sürmüş olması.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir