Mehter takımından Mesut Özil’e özel beste! Futboluyla değil doğum günü kutlamasıyla gündemde

Başakşehir’de top koşturan yıldız futbolcu Mesut Özil'in 34. yaş gününde çekilen bir video sosyal medyayı salladı. Mehter takımı tarafından Özil için yapılan "1988'de doğdu, futbolun üzerine bir güneş doğdu. Türklerin onuru gururu oldu, iyi ki doğdun varsın sen Mesut Özil" sözlerinin yer aldığı özel beste büyük ses getirdi.

featured

Arsenal’den Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin oldukça altında kalması sonrası Başakşehir’in yolunu tutan yıldız oyuncu Mesut Özil 15 Ekim’de 34. yaşını kutladı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Türkiye’den ve dünya futbolundan birçok tanınmış isim Özil için paylaşımlarda bulunurken, bir tanesi sosyal medyada adeta gündem oldu.

“TÜRKLERİN ONURU, GURURU OLDU”

Mesut Özil’in doğum gününe özel bir beste yapan bir mehter takımı, “1988’de doğdu, futbolun üzerine bir güneş doğdu. Türklerin onuru gururu oldu, iyi ki doğdun varsın sen Mesut Özil. Adamın kralı, adamın hası futboluyla gezdi bütün dünyayı. Şanına yakışır bir destan yazdı, iyi ki doğdun varsın sen Mesut Özil” sözleriyle yıldız oyuncunun doğum gününü kutladı.

Mesut Özil’in Erdoğan imzalı saat paylaşımı sosyal medyayı salladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir