Mehmetçikten nefes kesen operasyon! 3 terörist itlaf edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Mardin'in Nusaybin ilçesinde 3 teröristin F-16 ve ATAK helikopterleri ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yerlikaya, komandolar ve güvenlik korucularının da katıldığı operasyona ait görüntüleri paylaştı.

featured

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin’de teröristlere yönelik düzenlenen hava operasyonuna dair bilgileri paylaştı.

“3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ”

Teröristlerin F-16 ve ATAK helikopterleriyle ateş altına alındığını söyleyen Yerlikaya, 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yerlikaya, operasyona ait görüntüleri paylaşarak şu notu düştü:

”Mardin İl Jandarma Komutanlığımızın yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde Mardin-Nusaybin ilçesi BAGOK kırsalında J-SİHA ile tespit edilen teröristler, dün Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı F-16’lar ve ATAK taarruz helikopterleri ile ateş altına alındı. Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Mardin İl Jandarma Komutanlığımızca icra edilen, JÖH/Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu Timlerinin katıldığı Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet GÜNDÜZ operasyonu kapsamında, bu sabah 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonu gerçekleştiren KAHRAMANLARIMIZI tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir