MasterChef’te şok eden olay! Mehmet Şef tabağı tuzla buz etti

MasterChef'te bireysel dokunulmazlık turuna çıkan mavi takım yarışmacıları arasından Atike talihsizlik yaşadı. Atike tabağını şeflere sundu. Mehmet Şef farkında olmadan tadımdan sonra tabağı tezgahta hızlı itince tabak tuzla buz oldu. Gelişmenin ardından Mehmet Şef ''Pardon, kusura bakma.'' ifadelerini kullandı.

featured

MasterChef, Darülaceze’de konuklarına birbirinden lezzetleri tabaklar çıkardı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, haftanın son takım yarışında performans sergiledi. Kazanan takım ise kırmızılılar oldu. Mavi takım arasında bireysel dokunulmazlık yarışı gerçekleşti. İşte, MasterChef eleme adayları…

MASTERCHEF’TE (DARÜLACEZE) DIŞ OYUNU KİM KAZANDI?

Haftanın son takım mücadelesi, Darülaceze’de yapıldı. Kırmızı ve mavi takımlar, dokunulmazlığı elde etmek için sıra dışı performansla yarıştı. Beş farklı yemeğin yapıldığı dokunulmazlık oyununda kazanan kırmızı takım oldu. Takımların yaptığı menü şu şekildeydi:

Mercimek çorbası
Barbunya Pilaki
Yaprak sarma
Palamut tava ve roka salata
Su muhallebisi

Mavi takım yarışmacıları son kez bireysel dokunulmaz için tezgah başına geçti. İlk dört isim de mavi takımdan çıkmıştı. Yarışmacılar bu etapta karnabahar ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Tolga, Büşra ve Tayfun ilk üçe kaldı. Günün son dokunulmazı da şeflerin seçimi ile Tolga oldu.

FATMA NUR İLE BARIŞ ARASINDA GERGİNLİK!

Misafirlerin oylaması sonucunda yeniden galip gelen kırmızı takım ile mağlup olan mavi takım, stüdyo arkasına geçti. Bu sırada Barış ile Fatma Nur arasında tartışma yaşandı. Bir anda yükselen Fatma Nur, ağır ifadeler kullanırken, Barış ise ‘Ötede konuş.’ şeklinde yanıt verdi. Tartışmanın büyümesine ise Metin ve Kıvanç engel oldu.

ATİKE’NİN BÜYÜK TALİHSİZLİĞİ

Bireysel dokunulmazlık turuna çıkan mavi takım yarışmacıları arasından Atike ise talihsizlik yaşadı. Tabağını şeflere sundu ve Mehmet Şef farkında olmadan tadımdan sonra tabağı tezgahta hızlı itince tabak tuzla buz oldu. Gelişmenin ardından Mehmet Şef ”Pardon, kusura bakma.” ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI 30 EYLÜL

MasterChef’te haftanın ilk dört eleme adayı; Fatma Nur, Kaan, Çağatay ve Görkem olmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir