İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ve Muhterem İnce’den fondaş medyaya Şafak Duran tepkisi

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ile İnce, terör örgütü PKK kampında fotoğrafları ortaya çıkan Şafak Duran’la ilgili çok çarpıcı bir açıklamalarda bulundu.

featured

İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ile Muhterem İnce, PKK kampında fotoğrafları ortaya çıkan Şafak Duran’la ilgili hiçbir haberi göremeyen fondaş medyaya tepki gösterdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, terör örgütü PKK mensubu Şafak Duran’ın dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasında yakalanmasıyla ilgili, “Malum medya hiç görmedi. Sanki bu terörist İBB’de yakalanmadı” dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ersoy, “İBB’ye sosyal hizmet uzmanı olarak işe alınan PKK’nın kamplarında eğitim görmüş terörist Şafak Duran, polis tarafından İBB binasında gözaltına alındı. Ama ne acıdır ki basın da siyaset de köre, sağıra yattı. Malum medya hiç görmedi. Sanki bu terörist İBB’de yakalanmadı” ifadelerini kullandı.

PKK TERÖR ÖRGÜTÜ EĞİTİM SONU, ‘YEMİN TÖRENİNDE’

İçişleri Bakanı Yardımcısı Muhterem İnce ise ”Sıradan bir gün Sıradan haberler PKK terör örgütü eğitim sonu “yemin töreninde” elinde “gururla” örgüt kimliği ve kalaşnikofuyla fotoğrafı ortaya çıkan bir teröristin İBB çalışanı olabilmesi kadar sıradan… Ne de olsa ekmek kapısı” ifadelerini kullandı.

 

https://twitter.com/muhteremince/status/1519594703859195906?s=20&t=CVL_Gie2kklOW4lCXkiDQQ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir