Mehmet Ali Erbil ‘Dilenci’ sözünü affetmedi! Ece Ronay’a suç duyurusu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kısa süre önce TikTok hesabı açıp takipçilerinden hediye istemişti. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay ise ünlü şovmenin bu paylaşımı üzerine “Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye” diye açıklama yaptı.

featured

Mehmet Ali Erbil Erbil kendisine dilenci diyen fenomen Ece Ronay hakkında suç duyurusunda bulundu. Mehmet Ali Erbil, “TikTok’a para için değil, Z kuşağına ulaşmak için girdim” demişti.

Mehmet Ali Erbil’in, fenomen ve şarkıcı Ece Ronay’a attığı iddia edilen mesajları uzun süre konuşulmuştu. Taraflar birbirlerinden farklı suçlarda suç duyurusunda bulunarak davacı olmuştu. Erbil, kısa süre önce bir Tiktok hesabı açtı. Tiktok’ta canlı yayın yapan Erbil, takipçilerinden hediye istedi.

Bunun üzerine Ece Ronay, sosyal medya hesabından “Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye” paylaşımında bulundu.

Kendisine dilenci denmesini affetmeyen Erbil, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’da başvurdu ve fenomen hakkında suç duyurusunda bulundu. Erbil, Ronay’ın cezalandırılmasını istedi.

‘SOSYAL MEDYADAN GELECEK PARAYA İHTİYACIM YOK’

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda GÜNAYDIN’da yayınlanan röportajında, sosyal medyada yaptığı yayınlarla ilgili şunları söylemişti: “Ben ne para ne de gündemde olmak için bu yayınları yapıyorum. Bu yayınlar sayesinde izleyicilerimle buluşuyorum. Çarkıfelek’teki günlerime döndüm. Çok özlediğim bir şeydi bu.

Porno görüntüleri çıkan Ece Ronay’dan Mehmet Ali Erbil’e bomba gönderme: ‘Benden beter hale gelmiş’

O günlerdeki Mehmet Ali Erbil, sevenleriyle buluşuyor. Benim oradan gelecek paraya ihtiyacım yok ki… Sosyal medyayı iyi kullanırsan çok güzel bir mecra. Haddini aşanlar da oluyor tabii. Yayınlarımda dikkatli konuşmaya özen gösteriyorum. Gençlere tavsiyelerde bulunuyorum. Z Kuşağı’nı yakalamak önemli. Zamanın ruhuna ayak uyduruyorum. Onlara hitap etmek önemli. Beni bugün Z Kuşağı da tanıyor. Onları niye eleştireyim ki, anlamak gerekiyor.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir