Mauro Icardi derbi performansıyla ilkleri yaşadı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardi, derbi performansı ile göz dolduruyor. Icardi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a toplamda 8 gol kaydederek, Galatasaray efsanesi Hagi'ye ait olan Galatasaray forması ile derbilerde en çok gol atan yabancı oyuncu unvanını egale etti.

featured

Süper Lig’in ikinci haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor’u ağırladı.

Sarı kırmızılılar, oyun ve pozisyon anlamında üstün oynadığı maçı yıldız oyuncusu Mauro Icardi’nin 2 golüyle kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galatasaray, bir de maç sonu yeni transferi Hakim Ziyech’i tribünlere çıkararak ilginç bir transfer tanıtımına imza attı.

HAGİ’NİN REKORUNU EGALE ETTİ 

Sarı-kırmızılı forma ile Mauro Icardi bu sezon ligde ilk kez 11’de forma şansı buldu.

Yıldız oyuncu attığı iki golle Galatasaray tarihine geçmeyi başardı.

Icardi, derbilerde attığı 8 golle Gheorghe Hagi’ye ait olan Galatasaray formasıyla Süper Lig’de en çok derbi golü atan yabancı oyuncu rekorunu egale etti.

Arjantinli, Galatasaray ile toplamda 29 maça çıktı. 25 gol ve 8 asist yaptı.

BURAK YILMAZ’DAN SONRA BİR İLK

Mauro Icardi, Burak Yılmaz’dan bu yana (Aralık 2013) Galatasaray formasıyla üst üste iki Trabzonspor maçında gol atan ilk futbolcu oldu.

DERBİLERİ BOŞ GEÇMİYOR 

Yıldız oyuncu derbi performansı ile göz dolduruyor.

Icardi, Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 2 maçta 2 gol 1 asist, Beşiktaş’a karşı çıktığı 2 maçta 3 gol, Trabzonspor’a karşı çıktığı 2 maçta da 3 gol 1 asistlik performansı ile taraftarın sevgisini kazandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir