Masumlar Apartmanı’nda Melisa Şenolsun fırtınası esecek! İşte yeni sezondan ilk fragman…

featured

Masumlar Apartmanı yeni sezonuyla 14 Eylül Salı akşamı TRT 1’de başlıyor. Masumlar Apartmanı 8 Haziran Salı akşamı ekrana gelen 37. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı’nın merakla beklenen 2. sezonundan da çarpıcı bir fragman yayınlandı.

MELİSA ŞENOLSUN DİZİYE KATILDI

Sezon finalinde İnci karakteri geçirdiği trafik kazası sonucu ölmüş ve Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılmıştı. Masumlar Apartmanı’na yeni sezonda ise ünlü oyuncu Melisa Şenolsun katıldı.

Şenolsun yeni sezon fragmanında da seyirci karşısına çıktı.

Masumlar Apartmanı’na yeni transfer! Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı’nda hangi karakteri canlandıracak?

İnci’nin ölümünden sonra büyük bir yıkım yaşayan Han, ailesinden uzaklaşarak tatil yapıyor. Ablası Safiye’nin durumunun ilerlemesini bile umursamayan Han, burada Melisa Şenolsun’un canlandırdığı isimle tanışıyor.

İşte yeni sezondan ilk fragman:

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Han ve İnci’nin ayrılığıyla başladı. Han’ın Naci Hoca’ya yaptıklarını öğrenen İnci, Han’ı terk etti. Ancak Naci ve Safiye’nin anlattıklarından etkilenen İnci, Han’a geri dönmeye karar verdi.

O anlarda Han’da İnci’nin kaldığı otele gitmeye karar verdi. İnci ve Han otelde kavga ettiler. İnci kavga üzerine arabayla kaçtı ama sonra geri dönmeye karar verdi. Han ise İnci ile barışmak için yola çıkmıştı. O sırada ise İnci arabasıyla bir kamyona çarparak kaza yaptı. Bu kazayı gören Han, arabadan inerek kaza alanına gitti ve İnci’yi yerde yaralı halde buldu. Hamile olan İnci, Han’ın kollarında can verdi.

Naci tedavi olmak için eşi ve kızıyla birlikte gitti. Safiye bu durumu üzüntüyle karşıladı. Naci, mahalleden ayrılırken Naci’yi uğurladığı ve onun arkasından baktığı sahne duygusal anlara sebep oldu.

Önceki bölümde Esat’ın annesinin Gülben’e söyledikleri üzerine Gülben, Esat ile ayrılmıştı. Bu bölümde ise Esat, Gülben ile evlenmek için ısrarcı oldu. Fakat Gülben ise ailesinin bu durumunda onların yanında olması gerektiğini söyleyerek Esat’ın evlilik teklifini yanıtsız bıraktı.

Dizinin final sahnesinde Han, akıl hastanesinde hayali karakterle konuşurken görüldü. Yine akıl hastanesinde kalan Anıl, takma adıyla Kıvırcık, da Han’ın yanında gözüktü. Son sahnede Safiye, Gülben ve İnci’nin dedesi Memduh Han’ı ziyaret etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir