Masumlar Apartmanı Ceylan’ın hikayesi! Ceylan hangi kitapta? Aslıhan Gürbüz hakkında her şey…

featured

Masumlar Apartmanı’nda adı sıkça geçen ama diziye bir türlü dahil olamayan Ceylan karakteri nihayet görünüyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan, Han’ın eski nişanlısıdır. Ceylan geri dönmüştür ve Han ile görüşmek ister. Han’ın gündemi ise sadece evdeki sorunlar değildir artık. Ceylan’la yüzleşmeye karar verir.

Aslıhan Gürbüz’ün hayat vereceği Ceylan karakteri de birtakım psikolojik rahatsızlıklara sahip. Son bölümde Han için hazırladığı ateşler içindeki sergi daveti sahnesi aslında Ceylan’ın karakteri için ipucu veriyor.

Han ile nişanlı olduğu dönemde Safiye tarafından psikolojik şiddete maruz kalan Ceylan’ın dizide heyecanlı sahnelere sebep olacağı tahmin ediliyor…

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde fabrikada memur olan Eskişehir Seyitgazili Turgut Gürbüz’ün kızı olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Ayhan adında bir kardeşi vardır.


5,5 yaşında ailesiyle beraber İstanbul’dan İnegöl’e taşınan oyuncu ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Meslek lisesinde bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden birincilikle mezun oldu.
Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Bir Bulut Olsam dizisiyle adını duyuran Gürbüz, Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı “Cazibe Abbasova”‘yı canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösemde ise Halime Sultan karakterini canlandırdı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden “Merve Aksak”‘ı canlandırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir