MasterChef’te şampiyon Eren oldu! Eren Kaşıkçı kimdir?

MasterChef Türkiye'de şampiyon Eren Kaşıkçı oldu. Büyük heyecanın yaşadığı son bölümde Eren ve Hasan finale kaldı. MasterChef jürisinin puanlarıyla Eren 134 puan alarak şampiyon oldu.

MasterChef Türkiye’nin finalinde Hasan Biltekin ile Eren Kaşıkçı’nın mücadelesinde ipi göğüsleyen isim Eren oldu.

Mehmet Yalçınkaya, Hasan ve Eren’in yemeklerine 8’er puan verdi. Danilo Zanna Hasan’ın yemeğine 8, Eren’in tabağına ise 9 puan verdi. MasterChef 2021 şampiyonunu belirleyen puanları ise Somer Sivrioğlu belirledi. Sivrioğlu Hasan’ın yemeğine 8 puan verdi. Hasan böylece 127 puanla MasterChef’i tamamladı. Sivrioğlu Eren’e 9 puan verdi. Böylece MasterChef şampiyonu 134 puanla Eren oldu.

EREN KAŞIKÇI KİMDİR?

Eren Kaşıkçı 1989 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir. 32 yaşındaki Eren aslen Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunan MasterChef Eren’in babası asker annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Kaşıkçı, yarışmaya Gökçeada’dan katıldı.

eren kaşıkçı

Evli ve bir çocuk babası olan Kaşıkçı halen hayatını orada sürdürmektedir. MasterChef Eren, İlkokulu Balıkesir Edretmit’te, ortaokul Kıbrıs’ta, liseyi ise Samsun’da turizm meslek lisesinde okumuştur. Üniversitede ise 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü’ne giden Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamadığını ifade etmektedir.

EREN KAŞIKÇI INSTAGRAM HESABI!

Kendine has tarzıyla MasterChef’in dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan MasterChef Eren’in Instagram hesabı ‘kizilsakalinmutfag‘ kullanıcı adıyla platformda yer almaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir