Lüks yaşantısıyla gündeme gelen MasterChef Güzide Mertcan yine ev aldı! Fiyat açıklaması dikkat çekti…

Lüks yaşantısıyla gündeme gelmeyi başaran MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı Güzide Mertcan, milyonluk villasını satıp Göktürk'te bir ev aldı. MasterChef Güzide’nin yeni evinin fiyatıyla ilgili verdiği yanıt ise dikkat çekti…

featured

MasterChef Türkiye 2019’da yarışan Güzide Mertcan, yarışma haricinde özel hayatıyla da çok konuşuluyor. Mertcan’ın 7 milyon TL değerindeki lüks villası dikkat çekmiş ve günlerce gündemde kalmıştı. Sürekli yeni ev alıp ev satan Mertcan Güzide bir ev haberiyle daha gündeme geldi.

MasterChef Güzide bu sefer de Göktürk’te ev aldı ve evinin içine yine masraf yaptı. Taşınma hazırlığı yapan eski yarışmacı bu sefer evinin fiyatını linç yememek için paylaşmadı.

MasterChef Güzide gelen sorular üzerine “Fiyatını söylemeyeceğim çünkü haberlere çıkıyor. Yasin yorum yazdı o da konu oldu” yorumunda bulundu.

MasterChef Güzide 7. kez taşınmasıyla ilgili “Bahçeşehir daire yaşantısı zor oldu. O süreçte çok gelenimiz oldu. Tadilat bitti geçtik buraya ama eşim fabrikasını taşımaya karar verdi. Serbest bölgeye geçince böyle bir karar aldık” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir