MasterChef Türkiye’de aşk bombası! Dilara ve Sergen aşkı belgelendi…

featured

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin ana kadrosunda yer alan Dilara Başaran ve Sergen Özen aşk yaşadığı iddia edildi.

Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun yer aldığı program her bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor.

AŞKLARI BELGELENDİ

Ortaya atılan iddialar gün geçtikçe güçlenmeye devam ederken Dilara ve Sergen arasındaki yakınlaşma artık resmen belgelendi. Hem de elenen eski yarışmacı Tunahan Ak tarafından…

https://www.youtube.com/watch?v=i4dUwLWi35w

Acun Medya tarafından 4. sezonu ekrana getirilen yarışmada artık yemeklerden çok özel hayatlar konuşuluyor. Uzun bir süredir ortaya atılan bir aşk iddiası var ki hayranları da artık bu işin resmileşmesini istiyordu.

MasterChef’in şampiyon adaylarından Sergen Özen ile cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Dilara arasındaki aşk söylentileri Batman’daki sıkı sıkı sarılmalardan sonra iyice ayyuka çıkmıştı.

MasterChef’in bu iki güçlü ismi arasındaki aşkı elenen eski yarışmacı Tunahan Ak belgeledi. Yaptığı hareketle artık kuşku kalmadı. MasterChe Türkiye 2021’de ikisi de Tekirdağlı olan Sergen ve Dilara arasındaki aşk haberi şaşkınlık yaratmıştı. Bu şaşkınlığa Tunahan son verdi.

Farklı çıkışları ile yarışmanın ilk bölümlerinde dikkat çeken MasterChef Tunahan Ak, akıllarda kalan hareketleri ve yaptığı son hareketi ile gündeme geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=fLpK96Z-7xA

Yarışmadan sonra yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Tunahan, bu kez Sergen ile Dilara arasına girdi. İkili arasındaki aşk hakkında atılan bir Instagram postunu beğenen Tunahan, daha sonra alelacele beğeniyi geri çekti. Ancak akıllarda artık soru işareti kalmadı. Dilara ile Sergen aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

SERGEN ÖZEN KİMDİR?

Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ’da dünyaya geldi. Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesi’nde okuyan Özen, sonrasında Pamukkale Üniversitesi’nde aşçılık eğitimi aldı. Özen, 2020 yılında da MasterChef’e katılmış ancak yemeğin sosunu eklemeyi unuttuğu için elenmişti.

DİLARA BAŞARAN KİMDİR?

Dilara Başaran, 1997 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Tekirdağlı olan yarışmacı, mesleğe 15 yaşında başladı.

Turizm Otelcilik Lisesi’nde okuyan Başaran, sonrasında Turizm Otel İşletmeciliği okudu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir