MasterChef Burak Kaya tası tarafı bıraktı! MasterChef’te neler oluyor, Burak Kaya yarışmadan ayrılacak mı?

Tv8 ekranlarının beğenilen yarışmalarından biri olan MsterChef Türkiye'de bulunan Burak Kaya, tası tarağı bıraktı, evine döndü. Laf atıp sataşılmasına, arkasından konuşulmasına hatta kötü ithamlara bile boyun eğen Burak Kaya en sonunda bunu kaldıramadı. Sosyal medyayı sallayan bu veda, sevenlerinin yüreklerini sızlattı.

featured

Acun Medya tarafından ekranlara gelen MasterChef yarışmasının son bölümü dün akşam ekranlara geldi. MAvi takım kaptanı olmak isteyen yarışmcılardan sadece Barış ve Ayaz bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştı. Mavi takım kaptanı olan Ayaz ise karşı takıma Burak Kaya’yı almıştı. Burak Kaya ise bu duruma çok sinirlenmişti.

Kazanmadığı tek tük savaş bulunn Burak Kaya, Kırmızı takım kaptanı olmayı hiç istemediğini ifade etmişti. Kırmızı takım önlüğünü giyerken isyan eden Burak Kaya, ‘Ben onun neden beni takım kaptanı seçtiğini biliyorum ama neyse’ demişti.

Yarışmaya katılmadan önce bazı arkadaşlarının kendisini takip ettiğini dile getiren Burak Kaya, yarışmadan en sonunda çekilme kararı aldı.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Burak Kaya, şeflerin kendisini diğer yarışmacılardan kayırdığını düşünmesi üzerine yarışmadan çekilme kararı aldı.

Laf atıp sataşılmasına, arkasından konuşulmasına, itham edilmesine bile sabır gösteren Burak Kaya’nın şeflerin kendisini umursamadığını düşündüğü için yarışmadan ayrılmak istediğini belirtmesi şok etkisi yarattı. Pılını pırtını toplayarak yarışmadan çekileceği konuşulan Burak Kaya ağızları açık bıraktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir