MasterChef 3. yarı finalist kim seçildi? 7 Ocak 2023 MasterChef Türkiye’den kim elendi?

TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Masterchef'te 3. Yarı Finalist 7 Ocakta yayınlanan bölümle netleşiyor. 2022 sezonu kısa zamanda noktalanacak olan lezzet yarışında heyecan artık resmen dorukta. Bu kapsamda ise on bölümünde, şampiyon adayları Metin, Görkem ve Ayaz üç aşamalı etapta adeta kıran kırana mücadele etmişti. Programın sıkı takipçileri "Masterchef'te kim kazandı, 3. Yarı Finalist hangi yarışmacı oldu, 7 Ocak 2023 finalistler belli oldu mu?" sorularına yanıt arıyor. İsim bu akşamki üç etaplı oyun sonucunda netlik kazanmış olacak. Peki, Masterchef'te kim kazandı, 3. Yarı Finalist hangi yarışmacı oldu? İşte 7 Ocak'tan detaylar...

featured

MasterChef Türkiye’de sona yaklaşırken yarı finalistler de belirleniyor. Nefeslerin tutulduğu gecede yarışmacı sayısının 4’e düşmesiyle yarı final için geri sayım başlamış oldu.

https://twitter.com/TvMasterchef/status/1611804938820100097?s=20&t=89QjvP56qOqLx6kMt8sOOg

MASTERCHEF’TE KİM KAZANDI 

MasterChef Türkiye’de 3. yarı finalist 3 toplu oyununun sonucunda, şefler tarafından yapılan oylama ile belli oldu.

MasterChef Türkiye yarışmasının 6 Ocak 2023 Cuma günü yayınlanan son bölümünde Metin, Ayaz ve Görkem arasından birisi en başarılı yemekleri çıkararak 2. yarı finalist olmaya hak kazandı.

https://twitter.com/TvMasterchef/status/1611837396596703237?s=20&t=89QjvP56qOqLx6kMt8sOOg

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmada Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından seçilen ana ürünlerle verilen sürede en başarılı yemekleri çıkarmak isteyen son 3 yarışmacıları tezgah başına geçerek hünerlerini sergiledi.

Yarı final öncesi kritik oyunda Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından verilen sürenin dolmasının ardından jüri şefler yemekleri tek tek tadarak değerlendirmede bulundu.

SON OYUNDA METİN 64 PUAN ALDI

Finale adını yazdırmak isteyen 3 isim ilk etapta tütsülenmiş somon pizzası hazırladı. Etabın sonunda Görkem 22 puan, Metin 22 puan ve Ayaz 19 puan aldı.

Yarışmacılar ikinci etapta ise 7 esanslı yağ ile yaratıcı bir tabak ortaya çıkarmaya çalıştı. Bu etabın sonunda ise Metin 43 puan, Görkem ve Ayaz da 39 puan aldı.

Son etapta yarışmacılardan Danilo Şef’in ‘Bir Gün Denizde’ tarifini hazırlamaları istendi. Son oyunda Metin 64 puan, Görkem 58 puan Ayaz 53 puan aldı.

Üç etap sonunda 2022 sezonunun 2’nci finalisti belirlendi. Son oyunda Metin 64 puan, Görkem 58 puan Ayaz 53 puan aldı. Böylece Metin yarı finale yükselen ikinci yarışmacı oldu

MASTERCHEF 3. YARI FİNALİST KİM OLDU

Takım oyunlarının sona ermesinden itibaren bireysel oyunlara geçilen MasterChef’te Ayaz ve Görkem ceketi kazanmak için kozlarını paylaştı.

2 isim arasında geçen zorlu mücadelenin ardından şeflerden en yüksek puanı alan Ayaz, ceketi kazandı ve MasterChef’in 3. yarı finalisti oldu.

Görkem ise yarışmaya 4. olarak veda etti.

MASTERCHEF YARI FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU

Oynanan çeyrek finalde ilk 3’e giren isimler belli oldu. Hafta boyunca yapılan mücadeleler sonucu Kıvanç, Metin ve Ayaz yarı finalist olmayı başardı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir