Masaya çikolatayı az koymuşlar! Devlet Bahçeli’yi öven gazeteci Fehmi Çalmuk’a Semih Yalçın’dan hakaret…

featured

CNN Türk’te yayınlanan Hande Fırat ile Gece Görüşü programında bu akşam ilginç dakikalar yaşandı. Lütfü Türkkan ve İYİ Parti’nin tartışıldığı bölümde söz alan gazeteci Fehmi Çalmuk, “İYİ Parti ve Meral Akşener tarihi bir sınav veriyor. Türkmen Beyi Devlet Bahçeli de bu süreci yakından takip ediyor. Kurdun pençesi İYİ Parti’dedir” deyince MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın sosyal medya hesabından hakaretler yağdırdı.

KİMSE ANLAM VEREMEDİ

Semih Yalçın’ın gazeteci Fehmi Çalmuk’u kastederek “Şimdide CNN’de Hande Fırat’ın konuk ettiği Fehmi Kalmuk isimli yazısı turası silik bir gazeteci müsveddesi hadisenin arka planını Genel Başkanımıza ve partimize yamama peşinde. Tüh sizin ervahınıza!” ifadelerini kullandı ve Mehmet Akif’in dizelerini paylaştı:

“Bakmayın, hem tükürün çehre-i murdarlarına! Tükürün: Belki biraz duygu gelir ârlarına! Tükürün “ehl-i zilletin” o hayasız yüzüne! Tükürün onların asla güvenilmez sözüne! Tükürün milleti alçakça vuran darbelere! Tükürün onlara alkış dağıtan kahbelere!”

Ekran başındakiler ve stüdyodaki konukların yanı sıra Hande Fırat da Semih Yalçın’ın tepkisine anlam veremedi. Semih Yalçın’ın tweetinin altına pek çok partili “Fehmi Bey liderimizi övdü, neden kızdınız” şeklinde yorumlar yazdı.

MASAYA ÇİKOLATAYI AZ KOYMUŞLAR

Cumhur İttifakı hakkında ilk kitabı (Mücahit Başbuğ – Kızıl Elma’nın Kutalmış Çocukları) yazan usta gazeteci Fehmi Çalmuk ise Semih Yalçın’a şok bir gönderme yaptı: “Bu akşam masaya çikolatayı az koymuşlar!”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir