Marmaris’te alkollü sürücü faciası! Ceren Ceylan ve Öykü Kasımoğlu hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kontrolden çıkarak dereye uçan otomobildeki Ceren Ceylan (23) ile Öykü Kasımoğlu (27) hayatını kaybetti. 3,79 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Mustafa Besleme (29) ise gözaltına alındı. Araçtakilerin, Ceylan'ın doğum günü kutlamasından döndükleri öğrenildi.

featured

Muğla‘nın Marmaris ilçesi Sarıana Mahallesi Azmak Deresi yolunda meydana gelen olayda, Yat Limanı’ndaki restoranda Ceren Ceylan’ın doğum gününü kutlayan arkadaş grubu, Mustafa Besleme’nin kullandığı otomobille dönüşe geçti.

Otomobil, restoranın 30 metre ilerisinde kontrolden çıkarak önce kaldırıma çarptı ardından dereye uçtu.

Araçtan kendisi çıkan sürücü ile yanındaki 30 yaşındaki Samet Canpolat, içeride 23 yaşındaki Ceren Ceylan ile 27 yaşındaki Öykü Kasımoğlu’nun olduğunu söyledi.

DEREYE ATLAYAN KİŞİ ARACI HALATA BAĞLADI

Çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbarla gelen ekipler, yardım edenlerle birlikte araçtaki 2 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Dereye atlayan kişi, halatla kendisini otomobile bağladı. 50 kişilik grup, otomobili çıkarmak için seferber oldu.

marmaris kaza

2 ARKADAŞ KURTARILAMADI

Araçta baygın haldeyken ulaşılan Ceylan ile Kasımoğlu, sağlık ekiplerince özel hastaneye kaldırıldı. Ceren Ceylan ve Öykü Kasımoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Polis ekipleri ise sürücü 29 yaşındaki Mustafa Besleme’yi gözaltına aldı. Besleme’nin 3,79 promil alkollü olduğu tespit edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir