Marmaris’te ikinci Akdeniz Zarganası vakası! Balığa taş atarak sersemletti, sonra eliyle yakaladı

Marmaris’te ikinci Akdeniz Zargana’sı vakası yaşandı. Kıyıya yakınlaşan Akdeniz Zarganası’nı bir şahıs önce taş atarak sersemlemesine neden oldu, sonra eliyle yakaladı.

featured

Marmaris’in Turunç Mahallesi’nde kıyıya kadar gelen Akdeniz Zarganası, endişeye neden oldu. Tatilcilerin büyük kısmı panik içinde denizden çıkarken, bir kişi ise Akdeniz zarganasına taş attı.

Şahıs, taş atarak sersemlettiği balığı kuyruğundan yakaladı. O anlar kıyıdakiler tarafından kayda alındı. Çekilen görüntüler, sosyal medyada paylaştı.

Görüntülerde elinde olta ile balığın yanına gelen bir kişi, balığın kafasına taş attıktan sonra peşinden giderek kuyruğundan yakaladı. O görüntüler ise sosyal medyada büyük tepki çekti.

TIRMIKLA KOVALAŞMIŞTI

Marmaris Siteler Mahallesindeki sahilde 4 Temmuz’da denizde yüzdükleri sırada gördükleri Akdeniz Zarganasının köpek balığı olduğunu düşünen vatandaşlar, büyük panik yaşadı.

Bazı vatandaşlar yüzmeyi bırakıp, kaçmaya çalıştı. Tatilcilerin kaçıştığını gören Sezai Külünç, eline aldığı tırmıkla denize girdi. Külünç, uzun süre tırmıkla Akdeniz Zarganasını kovaladı.

Marmaris’teki köpek balığı paniğinin kahramanı Sezai Külünç: ‘2 gündür peşindeydim…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir