Marmaray’da korkunç intihar! Yeni açıklama geldi

Marmaray'ın Yenikapı durağında saat 13:26'da bir intihar olayı meydana geldi. Acı olay sebebiyle bir süre aksayan seferlerin saat 15:15'te normale döndüğü ifade edildi.

featured

İstanbul’da Marmaray’ın Yenikapı istasyonunda bir kişi intihar etti. Acı olay sebebiyle bir süre aksayan seferlerin saat 15:15’te normale döndüğü ifade edildi.

Yenikapı Marmaray İstasyonu’nda bugün saat 13.30 sıralarında 30 yaşlarında M.Ç. isimli bir kişi perona yaklaşan Marmaray’ın önüne atladı.

Durumu fark eden makinist aracı hemen durdurarak ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri istasyonda güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde raylara atlayan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından intihar eden kişinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Marmaray’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan ilk açıklamada, “Saat 13.26’da Marmaray Yenikapı durağında yaşanan üzücü bir intihar olayı nedeniyle trenlerimiz Kazlıçeşme-Üsküdar arasında tek hattan gecikmeli olarak işlemektedir” ifadelerini kullanılmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir