Marcao’nun Kerem Aktürkoğlu’na kafa atması sonrası Galatasaray karıştı! İşte soyunma odasında yaşananlar…

featured

Giresunspor maçında Galatasaray adına sahada her şey iyi giderken 63. dakikada ortalık karıştı, tarihe geçecek bir olay yaşandı.

Bir pozisyonun ardından Marcao, Kerem’e bağırırken, genç oyuncu eliyle sus işareti yaptı.

Önce kafa attı, sonra yumruk yağdırdı

Bunun ardından Kerem’in yanına kadar yaklaşık 50 metre koşan Marcao önce kafa attı, ardından Kerem’in gövdesine doğru iki yumruk vurdu.

22 yaşındaki oyuncu şaşkına dönerken araya takım arkadaşları girdi. Brezilyalı stoper, VAR incelemesi sonrasında kırmızı kart görürken soyunma odasına gitti.

Giresun’da şok olay! Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na yumruk ve kafa attı

İlk vukuatı değil

Hatırlanacağı gibi Marcao geçen sezon Galatasaray ile Ümit Milli Takım arasında oynanan hazırlık maçında Halil Dervişoğlu’na da vurmuştu.

Kavga sonrasında oyundan alınan Kerem, soyunma odasına yönelirken Terim Kerim’e engel oldu. Terim, Kerem’in yanına giderek “Ne oldu oğlum?” diye sordu. Genç oyuncu ise “Sadece ‘sus’ dedim hocam” diyerek kendini savundu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar olayın ardından sosyal medyada tepkilerini sert bir şekilde gösterdi.

Kerem’e sahip çıkan Galatasaraylı taraftarlar, “Marcao’yu ilk uçakla gönderin”, “Artık Galatasaray forması giydirmeyin”, “Defol git” mesajları ile tepkilerini dile getirdi.

Kerem Aktürkoğlu, Marcao’nun tokatladığı ilk Türk futbolcu değil! Üstü kapatılan Halil Dervişoğlu olayı…

Soyunma odasında oyunculardan tepki

Galatasaray soyunma odası maç biter bitmez karıştı. Kerem’den yana tavır alan oyuncular, Marcao’nun üzerine yürümek istedi.

Yardımcı antrenörler ile kulüp çalışanları araya girip Brezilyalı stoperi soyunma odasından çıkarttı ve takım otobüsünden ayrı olarak havalimanına yolladı.

Futbolcuların hepsi sinirden yüzüne bile bakmadıkları Marcao’ya, Fatih Terim’den en ağır cezayı vermesini istedi. Terim ise İstanbul’a dönüşü işaret etti ve “Olayı sabah sakin kafayla değerlendirelim” dedi.

Kerem Aktürkoğlu’na kafa atan Marcao, Galatasaray’dan kovulacak mı? Yönetim kurulu toplanıyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir