Mansur Yavaş’a karşı adaylığını ilan etti! AK Parti’li isim yerel seçim için startı verdi

Yerel seçim tartışmaları devam ederken Ankara'da rekabetin kızışacağı anlaşıldı. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'den mi yoksa CHP'den mi aday olacağı belirsizliğini korurken Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan sürpriz bir hamle geldi. Altınok, "Görev verilirse hazırız. Projelerimiz hazır. Ankara'yı biliyoruz. Yavaş'tan sonra Ankara'ya ok gibi biri lazım" dedi.

featured

Genel seçimler geride kalırken 2024 Mart’ında gerçekleşecek yerel seçimlere için partiler start verdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CHP’de değişim tartışmaları karşısında sessizliğini koruyor. İYİ Parti’den mi yoksa CHP’den mi aday olacağı henüz netlik kazanmayan Yavaş’ın karşısına AK Parti’nin kimi çıkartacağı ise herkes tarafından merak ediliyor.

TURGUT ALTINOK’TAN FLAŞ ÇIKIŞ

Konuyla ilgili Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’tan sürpriz bir hamle geldi. Altınok, konuk olduğu programda “Göreve hazırım” mesajı verdi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, HaberTürk’e yaptığı açıklamada, adeta ‘hazırım’ mesajı verdi. Keçiören’de başarılı bir belediye başkanlığı dönemi geçirdiğini belirten Altınok, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı mısınız?” sorusunu şu sözlerle yanıtladı:

“Görev verilirse hazırız. Projelerimiz hazır. Ankara’yı biliyoruz. Ankaralılar bizi biliyor. Yavaş’tan sonra Ankara’ya ok gibi biri lazım”

Altınok, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2019 yerel seçimlerinde Keçiören’de bizim her kesimden oy alabildiğimiz net bir şekilde görüldü. Ankara genelinde de ipi göğüsleyecek oyu alma potansiyelimiz fazlasıyla mevcuttur. Partimiz, ittifakımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız takdir ederse biz Ankara Büyükşehir için hazırız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir