Özgür Özel’den Mansur Yavaş’a şok suçlama: “Erdal Beşikçioğlu fikrimi paylaştığımda çok hoşuna gitmişti”

CHP, Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut belediye başkan adayı gösterme kararı aldı. Ancak bu isme Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş itiraz etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda Mansur Bey'in bayağı hoşuna gitmişti” açıklamasında bulundu.

featured

CHP MYK, oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nu Ankara Etimesgut belediye başkan adayı gösterme kararı aldı.

CHP MYK’den geçen karar Parti Meclisi’ne sunulacak. PM toplantısı ise bu akşam 19.30’a ertelenirken CHP içinde Beşikçioğlu krizi çıktı.

Sözcü TV’nin haberine göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beşikçioğlu’nun adaylığına itiraz etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Erdal Beşikçioğlu ve Mansur Yavaş hakkındaki soruya yanıt verdi.

“MANSUR BEYİN BAYA HOŞUNA GİTMİŞTİ”

“Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda Mansur Bey’in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum öyle itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka şey olabilir. Ama Mansur Bey’in de gücüne güç katacaktır orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz.”

BEŞİKÇİOĞLU’NUN ADAYLIĞI MANSUR YAVAŞ’I KIZDIRDI

Beşikçioğlu’nun Etimesgut’tan aday gösterilmesi nedeniyle CHP’de kriz çıktı. Gazeteci Saygı Öztürk, Mansur Yavaş’ın Etimesgut’tan istediği ismin aday gösterilmemesi üzerine Beşikçioğlu’nun adaylığını kızdığını dile getirdi.

Öztürk, “Mansur Bey’in bu gelişmeler üzerine kesin bir tavır ortaya koyup bu durumda kendisinin de aday olmayabileceğini ifade ettiğini öğrendik. Şu anda Ankara’da çok önemli bir sorun çıktığını ifade edebiliriz CHP’de.” dedi.

MANSUR YAVAŞ ADAYLIKTAN ÇEKİLEBİLİR

Yavaş’ın İyi Parti’den istifa eden Mesut Özarslan’ın Etimesgut’tan aday gösterilmesini istediği ancak bunun gerçekleşmemesi üzerine kendisinin de adaylıktan çekilebileceği iddia ediliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir