İstanbul’da sarı terör! 9 aylık hamile kadını zorla araçtan indirip para üstünü gasp etti

İstanbul'da sarı taksi terörü tüm hızıyla devam ediyor. "Daha ne yapabilirler" derken yeni gelen görüntüler dehşete düşürmeye devam ediyor. Taksicilerin ahlak ve yasalara aykırı davranışları her gün daha da artıyor. Son görüntüler İstanbul Maltepe'den...

İstanbul’da sarı terör tüm hızıyla devam ediyor. Para cezaları, trafikten men edilmeler hiç bir işe yaramadı. Taksiciler yine terör estirmeye devam ediyor. Son olarak  İstanbul Maltepe’den gelen bir görüntü yine dehşete düşürdü.

TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRAN GÖRÜNTÜ

Show Haber WhatsApp İhbar Hattı’na gelen görüntülerle gündeme taşınan olayda, yolda yürüdüğü esnada yorulduğunu hissedip bir taksiye binen 9 aylık hamile kadının başına gelenler Türkiye’yi resmen ayağa kaldırdı.

AŞIRI SÜRAT YAPTI, KAZA ÜSTÜNE KAZA ATLATTI

Bindiği sarı taksinin aşırı sürat yapması ve kaza üstüne kaza atlatması sonrasında sürücüyü biraz yavaş gitmesi konusunda uyaran hamile kadın hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Taksicinin yolun ortasında zorla indirmeye çalıştığı kadın parasının üzerini isteyince olanlar oldu.

“BOZUĞUM YOK, İN AŞAĞI”

Taksici “Bozuğum yok, in aşağı” yanıtını verirken, genç kadın şoförü “Bir saniye polise veriyorum sizi” sözleriyle uyardı. Hamile kadın uyarısı sonrası kendisine küfür eden ve büyük kabus yaşatan taksiciden şikayetçi olmaya hazırlanıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir