Mahra Melin Pınar’ın cenazesinde gözyaşları sel oldu

9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, 23 gün önce köpekten kaçarken aniden karşısına çıkan kamyonun altında kalmış ve yaşam mücadelesini dün kaybetmişti. Küçük kız, sevenlerinin gözyaşlarıyla toprağa verildi.

featured

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ve kaçarken kamyon altında kalan Mahra Melin Pınar‘ın önce bacağı kesilmiş, 23 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Mahra’dan dün kahreden haber gelmişti.

Cenaze ise işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Sabah saatlerinde gözyaşları arasında anne Derya Pınar ve baba Murat Pınar tarafından teslim alınan cenaze önce Serik Devlet Hastanesi morguna getirilerek define hazır hale getirildi. Daha sonra Belek Mahallesinde ailenin yaşadığı eve getirilerek burada dua edilip helallik alındı.

Antalya’da köpeklerden kaçarken kamyon altında kalan Mahra Melin Pınar yaşam mücadelesini kaybetti

DAKİKALARCA TABUTA SARILDILAR

Cenaze için Belek Camii’nde tören düzenlendi. Törene Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, aile yakınları ve ailenin mesai arkadaşları katıldı. Cenaze namazı öncesi anne Derya Pınar, baba Murat Pınar ve 8 yaşındaki çocukları tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Küçük çocuğu, anne ve babası teselli etti.

“ABLAN MELEK OLDU YAVRUM”

Küçük kızın, anne, baba ve kardeşi ise tabuta son kez sarılarak gözyaşı döktü. Annenin, “Ablan melek oldu yavrum. O hem kalbi güzel hem de kendi çok güzeldi. Onu hep güzel, neşeli hatırlayacağız” sözleri ise yürekleri yaktı.

mahra melin pınar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir