Bunu da gördük! Nimete saygısızlığa sert tepki: ‘Mabadıyla pizza hamuru açan hanımefendi, geberesin’

Sosyal medyada fenomen olmak için yapılan ilginç ve iğrenç videolara bir yenisi daha eklendi. Kadının biri, kalçasıyla hamur açmaya kalktı. Nimet olarak gördüğümüz hamura yapılan saygısızlığa, ‘’Mabadıyla pizza hamuru açan hanımefendi, geberesin.’’ şeklinde yorumlar yapıldı.

featured

Fenomen olmak için, ‘’Bir yerlerini yırtanlar’’ kervanına kalçasıyla pizza hamuru açan ‘’Hanımefendi’’ de eklendi. Yabancı ülkede çekilen bir görüntü, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Görüntülerde altında hiçbir şey olmayan ve giydiği elbise sadece bacak aralarını kapatan siyahi bir kadının hamur açılan tezgahta oturduğu görülüyor. Pizza yapılan bir işletmenin tezgahında kalçasıyla hamuru açmaya çalışan kadın, daha sonra masadaki unu alarak bacaklarına sürüyor.

‘’MABADIYLA PİZZA HAMURU AÇAN HANIMEFENDİ, GEBERESİN’’

Sosyal medyada yayılan görüntülere, ‘’Mabadıyla pizza hamuru açan hanımefendi, geberesin’’ şeklinde yorumlar yapılırken, bir kesim ise kadının çektiği videoyu olumlu yorumladı.

İğrenç video şöyle:

İşte tepki çeken videoya gelen yorumlardan bazıları:

‘’1-2 ay unlu mamül yemem herhalde.

Acun MasterChef’e al bu ablayı. Reytinglerin dibine dibine vurmazsan ben de bir şey bilmiyorum.

Ekşi sözlük’te 7/24 belgesel izleyen, caz dinleyen elit tayfa bile müptelası olur programın. Her gün gastronomi üzerine bilimsel tartışmalar yapılır burada.

Unlu mamülleri pek yemeyen birisi olarak canımı pizza çektirmiş hanımefendidir. Azıcık libidonuzu yükseltin oğlum ne bu her şeyden iğrenmeler falan.

Tanım: Kendisinden gözleme ve bazlama videoları da beklediğim hanımefendidir.

Gitsin mabadıyla aşure kaynatsın, maşallah aşure kazanı kadar.

En az 100 kişiye dağıtıp, sevap kazanır.

Dünyada iki tip insan olduğunu tekrar hatırlatan kadındır.

Sosyal medyada ilgi çekmek için her türlü mallığı yapabilecek insanlar ve diğerleri.

Millet fenomen olmak için ya da daha fazla izlenmek için ne yapacağını şaşırmış. Adamın biri de çıksın penisiyle ekmek açsın bari, tam olsun. Ekmeğe, una ya da nimete atfettiğim bir kutsiyet yok ama bu da yapılmamalı bence. Çirkin bir görüntü olmuş.

Götü kocaman olmakla beraber küçücük pizza açan kadın. Bari 4 kişilik masayı kaplayan pizzalardan aç da o götün hakkını ver.

Pizza sosunu ve malzeme olarak sucuk ve salamı nasıl tedarik ettiğini merak ettiğim kadındır. Sanırım her şey organik.’’

Ünlü eskort Naz Mila estetik yaptırdığı kalçasını sergiledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir