Lütfü Türkkan, sarhoş muydu? Bingöl’de şehit kardeşine küfreden ahlaksız Lütfü için şok iddia…

featured

Türkiye’de esnaf ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti lideri Meral Akşener, gittiği çoğu ilde HDP protestosu ile karşılaşıyor. Bugün Bingöl’de esnaf ziyareti yapan İyi Parti Lideri Meral Akşener yine HDP protestosu ile karşılaştı.

Bir şehit abisi Akşener’in HDP ile olan ilişkilerine sitem ederek “Benim kardeşimin bütün vücudu parçalandı. Günlerce ayaklarını aradılar. HDP’yi Selo’yu savunan bir kadın bu.” ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırılan şehit abisi tepkisine devam edince İyi Partili vekil Lütfü Türkkan, şehit abisinin yanına gidip boynuna sarılarak bir mühlet dinledi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan şehit ağabeyine ahlaksız küfür: “Senin bacını…”

SENİN BACINI…

Daha sonra şehit ağabeyinin yanına giden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, şahsın boynuna sarılıp bir süre dinledi.

Türkkan, acılı ağabeyin, “Benim kardeşimin bütün vücudu parçalandı. Günlerce ayaklarını aradılar. HDP’yi, Selo’yu savunan bir kadın bu. Evet bu savunuyor. Kahvaltıya gidiyordu.” sözleri üzerine “Senin bacını s..rim.” diyerek küfretti.

LÜTFÜ TÜRKKAN SARHOŞ MUYDU?

İYİ Partili Türkkan’ın Meral Akşener’in Bingöl ziyaretinde öğle yemeği esnasında alkol aldığı iddia edildi. Şehit yakınına ağza alınmayacak küfürler eden Lütfü Türkkan’ın İYİ Parti’den ihracına kesin gözüyle bakılıyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir