Lottie Moss ve Megan Barton Hanson’ın OnlyFans için yaptıkları çekimden birbirinden seksi kareler

featured

İngiltere’nin en çok izlenen reality şovlarından biri olan Love Island ile adını duyuran Megan Barton Hanson ile efsane süper model Kate Moss’un kendisi gibi model olan üvey kız kardeşi Lottie Moss bir araya geldi.

Erotik internet siteleri için yaptıkları çalışmalarla ön plana çıkan ikili İngiltere merkezli yetişkinlere özel içerik paylaşılan OnlyFans sitesi için özel bir çekim gerçekleştirdi.

Love Island ile adını duyuran sonrasında ise başta Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar olmak üzere yaptığı işlerle öne çıkan Megan Barton Hanson ile model Lottie Moss özel bir çekim için bir araya geldi.

Efsane model Kate Moss’un üvey kız kardeşi olan Lottie Moss, son aylarda yaptığı müstehcen paylaşımlarla adını gündemde tutmayı başarıyor.

OnlyFans yıldızı Lottie Moss’tan ufacık bikinisiyle ateşli pozlar

Genç model, ailesinin tüm karşı çıkmalarına rağmen erotik internet sitelerine üye olup para karşılığında video ve fotoğraflarını satıyor.

Bu iddialı ikili, yetişkin içerik sitesi OnlyFans’ın özel bir projesi için bir araya geldi.

“Çıplak ve sarhoş olmayı seviyorum”

23 yaşındaki model, otel odasında yapılan çekimin kamera arkasından çok özel anları kendi Instagram hesabından paylaştı.

 

Lottie Moss, kamera arkası çekimlerinden yaptığı paylaşımda şunları yazdı, “İnsanlar bana neden OnlyFans hesabı açtığımı sorduğumda onlara sadece çıplak ve sarhoş olmayı seviyorum diyorum”

Instagram hesabında 400 bine yakın takipçisi olan Lottie Moss, sık sık müstehcen pozlarını paylaşıyor.

Megan Barton Hanson’dan, Love Island’ın yeni yarışmacılarına tavsiye: “Bolca seks yapın”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir