Lionel Messi PSG ile mi anlaştı? İşte Messi’nin Barcelona’dan ayrılığının perde arkası…

featured

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan Lionel Messi, Barcelona’dan ayrıldı. Katalan kulübü yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle Messi ile sözleşme uzatamadı. İspanyol basını, Messi’nin bu durumdan dolayı üzgün olduğunu yazdı.

​​​Diario Sport’un haberine göre Lionel Messi ve babası Jorge Messi, Başkan Laporta ile görüştükten sonra imzaların atılmasına kesin gözüyle bakıyordu. Yıldız futbolcu bir an önce işin resmiyete dökülmesini beklerken kısa süre içinde takım arkadaşlarıyla buluşmanın hesaplarını yapıyordu.

Barcelona Lionel Messi’nin takımdan ayrıldığını açıkladı

Messi, Barcelona’da kalacağını düşünüyordu

Ancak Barcelona, Messi’nin sözleşmesi için maaş limiti sorununu çözemedi. Messi cephesi bu sorunun çözüme kavuşması için Katalan ekibine süre verdi. Messi ve ailesi bu süreçte iyimserdi ancak Laporta bir süre bekledikten sonra bunu aşmanın bir yolunun olmadığını Messi tarafına iletti. Böylece Messi’nin başka kulüplerle görüşmesine yol açıldı.

İddiaya göre Messi, Barcelona’da kalacağından emindi ve bu nedenle şu ana kadar diğer taliplere kapıları kapattı. Arjantinli yıldızın ailesine yakın kaynaklar, oyuncunun bugüne kadar başka hiçbir kulüple görüşmediğini bildirdi.

Ancak yaşanan ayrılık kararının ardından Messi’nin talipleriyle masaya oturması bekleniyor.

PSG iddiası

6 kez Ballon d’Or ödülünü kazanan 34 yaşındaki yıldızın bir sonraki durağı merak konusu olurken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü Fransız gazeteci Mohamed Bouhafsi, Fransız devi PSG’nin Arjantinli süperstar ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Bouhafsi, iki taraf arasındaki müzakerelerin sürdüğünü ve PSG’nin transferi sağlayacak çözüm adına oldukça dikkatli davrandığını vurguladı. PSG ve Manchester City, Lionel Messi’nin yüksek maaşını karşılayabilecek birkaç kulüpten biri olarak öne çıkıyor.

Fransız ekibinin ekonomik gücünün Messi’nin maliyetini karşılamak için yeterli olması Neymar, Mbappe, Icardi ve Di Maria gibi yıldızların kadroda bulunması Arjantinli süperstarın transfer iddialarını güçlendiriyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir