İlker Kaleli’nin başrol olduğu La Pasion Turca dizisi nerede yayınlanacak? La Pasion Turca ne zaman başlayacak?

Poyraz Karayel ve Öğretmen gibi dizilerdeki rolleriyle izleyiciden tam puan alan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanya'da çekilecek Türk Tutkusu dizisinde başrol olacak. İspanya'nın en çok izlenen kanalı Antena 3, 'La pasión Turca' (Türk Tutkusu) dizisini duyurdu.

featured

Başrolünde İlker Kaleli‘nin oynadığı La Pasion Turca (Türk Tutkusu) dizisi için detaylar gelmeye başladı. Bir süredir İspanya’da çekilen bir dizi için yurt dışında olan İlker Kaleli’nin projesi ile ilgili flaş gelişmeler paylaşılmaya başlandı.

Buna göre ise başarılı Türk oyuncu son oynadığı Öğretmen ve hafızalara kazınan Poyraz Karayel dizisi ile ülkenin önemli oyuncuları arasında yer alıyordu.

Türk Tutkusu (La Pasion Turca) adlı diziye dair afiş paylaşımları ve senaryoya dair ilk gelen bilgiler sonrasında izleyiciler merakla beklemeye başladı. Bu doğrultuda dizinin nereden yayınlanacağı ve ne zaman başlayacağı büyük merak konusu olmuştu.

TÜRK TUTKUSU (LA PASİON TURCA)

‘Türk tutkusu’, ünlü yazar Antonio Gala’nın 1993 yılında yazdığı popüler aynı adlı oyunun uyarlamasıdır. Her biri 50 dakikalık altı bölümden oluşacak olan kurgu, İspanyol Güzel Sanatlar profesörü Olivia ve onun Türk sevgilisi Yaman’ın çılgın bir aşk ve tutku hikayesini iki aşamada anlatacak.

LA PASİON TURCA DİZİ KONUSU

İspanya’da çekimleri devam eden La Pasion Turca (Türk Tutkusu) dizi konusu belli oldu. Buna göre dizinin hikayesi de izleyiciler ile şimdiden paylaşıldı.

Parlak bir profesyonel kariyere sahip İspanyolca Güzel Sanatlar öğretmeni Olivia, intihara teşebbüs ettikten sonra İstanbul’daki bir hastanede komadan uyanır. Orada, Olivia’nın Türk sevgilisi Yaman ile bir sanat kaçakçılığı ağında yaptığı işbirliğini araştıran bir müfettişin sorularını yanıtlar.

Kahramanın hikayesi, Yaman’la yaşadığı ve İspanya’daki yaşam projesini terk etmesine neden olan ezici tutkuyu iki aşamada yeniden kurguluyor. Olivia’nın her zaman doğruyu söylemediği, Türkiye’de kalışını ve adamın tehlikeli işine katılımını çevreleyen gizemi körükleyen bir hikaye.

LA PASİON TURCA NEREDE YAYINLANACAK?

İspanyol basınında yer edinen gelişmeler doğrultusunda dizi Antenna 3 kanalında altı bölüm çekilecek. Dizinin çekimleri Ekim ayının son haftası İstanbul’da başlıyor ve Madrid’de devam edecek.

İlker Kaleli’nin Yaman adında bir antikacıyı, Maggi Civantos’un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’yı oynadığı dizi Türkiye İspanya hattında geçen macera, aksiyon ve tutkulu aşk konularını işliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir