Dizideki gibi hain çıktı! La Casa de Papel’in Lizbon’u Itziar Ituno Martinez’den PKK’lı teröristlere övgü

featured

HDP’nin terör soruşturması kapsamında tutuklanan eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, Beykoz’daki Kundura Fabrikası’nda yapılan Grev filminin galasında ünlü La Casa De Papel dizisinin Lizbon’u Itziar Ituno Martinez ile buluştu.

“DERTLERİMİZ DE DİLEKLERİMİZ DE ORTAK”

Pelin Batu, Deniz Tansel Öngel’in baş rollerde olduğu Grev filminin galasına katılan Demirtaş, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“La Casa de Papel’in Lizbon’u, Itziar Ituno Martinez ile buluştuk. Ekranda göründüğünden de tatlı biri. Ve sevgili Itziar ile dertlerimiz de dileklerimiz de ne kadar ortak…”

TERÖRİSTLERE ÖVGÜ YAĞDIRDI

La Casa de Papel dizisinde aşkı için polis kimliğinden vazgeçip vandalların yanına geçen Martinez, Demirtaş ile görüşmesinin ardından PKK’nın yayın organlarından Yeni Yaşam’a röportaj verdi. İspanyol oyuncu, verdiği röportajda “Rojava”daki YPG’li kadın teröristlere övgüler yağdırdı.

“Kürt kadınlarının mücadelesi benim ülkemde hem bir ilham kaynağı olarak görülüyor hem de Kürt kadınlarına kahraman gözüyle bakılıyor. Kendilerini kurşunların önüne atan kişiler olarak bakılıyor” diyen Martinez, “Tüylerimizi diken diken eden bir şey bu. Kürt kadınlarının mücadelesini de yakından takip ediyoruz” ifadesini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir