Kylian Mbappe’den Real Madrid iddialarına ilişkin resmi açıklama

Fransız takımı PSG'nin yıldız oyuncusu Kylian Mbappe takımdan ayrılmak istediği ve Real Madrid'e transfer olmak istediği iddialarına son noktayı koydu. Yıldız futbolcu, "Ne satılmayı ne de Real Madrid'e gitmeyi istedim. PSG ile bir uzatma hakkında hiç konuşmadık ama gelecek sezon burada kalacağım için mutluyum" dedi.

featured

Fransız futbol takımlarından Paris Saint-Germain’in yıldız ismi Kylian Mbappe, İtalyan basınına verdiği röportajla iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başarılı futbolcu, takımdan ayrılacağı iddiaları için, “Ne satılmayı ne de Real Madrid’e gitmeyi istedim. Sadece sözleşmede ön görülen ek yılı aktif hale getirmek istemediğini söyledim. PSG ile bir uzatma hakkında hiç konuşmadık ama gelecek sezon burada kalacağım için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Devler Ligi’ni kazanmak istediğini söyleyen 24 yaşındaki yıldız, “Herkes Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak ister ancak sürekli talepkar olmalısınız, aksi takdirde size hiçbir şeyin önceden yazılmadığını hatırlatacak bir takım her zaman vardır. Çok az insan Inter’in finale çıkabileceğini düşünüyordu ama sonunda kazanmaya çok yaklaştılar. Diğerlerinden daha iyi olmak için çok çalışmalısınız” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir