Kutsal mekânda cinsel içerikli video çekerek sosyal medyada paylaştılar

Cinsel içerikli video ve film çekiminin yasak olduğu Tayland'da bir çift, kamp alanında satmak üzere cinsel içerikli video çekti. Çiftin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

featured

Tayland’ı ziyaret eden bazı turistler topluluk kurallarına aykırı davrandığı gerekçesiyle yerel halk tarafından tepki çekiyor. Bir çift video ve fotoğraf çekimin yasak olduğu kamp alanında cinsel ilişkiye girdi, yetmedi bir de o anları kayda alıp yayınladı.

Video çekerken çıkardıkları sesle tapınakların bulunduğu kamp alanındaki diğer insanları da rahatsız eden çiftin dört dakika süren videosu sosyal medya platformlarında paylaşılmaya başlayınca polis, çiftin yakalanması için çalışma başlattı.

Öğretmenden Şok market kasiyerine iğrenç taciz! Sperm kalıntılarının olduğu cinsel içerikli mektup gönderdi…

Emniyet yetkilileri, çocuklu ailelerin de bulunduğu kampta ilişkiye giren çiftin bölgenin imajına zarar verdiğini ve polisin çifti yakalamak için gerekli tüm adımları attığını söyledi.

Turizm müdürü Pongtep Malachasing, yaptığı açıklamada çiftin davranışının kesinlikle kabul edilemez olduğunu ve yakalanmaları için polisle koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Çift yakalanırsa üç yıl hapis veya ağır para cezası alacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir