Kübra Özten cinayetinde şok detaylar! Katil koca Ozan Özten, cinayeti işleyip arkadaşına kahve içmeye gitmiş…

featured

Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi’nde bir apartmanın 3. katında 15 Ağustos’ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, iki çocuk babası gemide motor ustası olarak görev yapan Ozan Ali Özten (32) 14 Ağustos günü izin alıp eşine haber vermeden Adana’ya geldi.

Gece ise Ozan Ali Özten çocukları diğer odada uyurken eşi Kübra Özten ile kendisini aldattığını öne sürerek tartışma çıkardı. Tartışma kısa sürede büyüyünce Ozan Ali Özten eşinin kafasına tek el ateş edip öldürdü.

Adana’da kadın cinayeti! Ali Ozan Özten, eşi Kübra Özten’i tabancayla başından vurarak öldürdü…

ARKADAŞINA KAHVE İÇMEYE GİTTİ

Bir süre öldürdüğü eşinin başında bekleyen zanlı, daha sonra evden çıkarak Seyhan Baraj Gölü kenarında kulübesi olan arkadaşı M.Ş.’nin yanına gitti. Burada yanında getirdiği silahı arkadaşına vererek “Bu çok önemli bir olaya karıştı, bunu yok et” dedi. Daha sonra da arkadaşından kahve isteyerek birlikte kahve içti. Bir süre sonra da arkadaşıyla birlikte oradan ayrılıp tekrar eve geldi. Evde bulunan biri 1.5 yaşında diğeri 11 yaşında iki çocuğunu alarak arkadaşıyla birlikte annesi Aysel Özten’in evine gitti.

“BENİ ALDATIYORDU, ÖLDÜRDÜM”

Anne Aysel Özten oğlu ve torunları geldiği için kahvaltı hazırladı. Ozan Ali Özten kahvaltı yaparken annesi ve kız kardeşine “Kübra öldü” dedi. Bunun üzerine annesi Aysel Özten “Nasıl olur, neden öldü” diye tepki gösterince “Beni aldatıyordu, ben öldürdüm” dedi. Anne Aysel Özten Ozan Ali Özten’in arkadaşı M.Ş.’ye hemen polisi aramasını söyledi.

CANSIZ BEDENİ KANLAR İÇİNDE BULUNDU

M.Ş. polisi arayınca kısa sürede adrese gelen polis ile aile Ozan Ali Özten’in evine gitti. Eve girdiklerinde yatak odasında kadını kanlar içinde buldular. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Ozan Ali Özten ise gözaltına alındı. Kübra Özten’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından dün öğleden sonra aile mezarlığına defnedildi.

”ONU CANIMDAN ÇOK SEVİYORDUM”

Cinayeti planlamadığını ve eşini öldürme niyetinde olmadığını dile getiren Ozan Ali Özten’in, eşinin kendisini daha önce de 3-4 kez aldattığını fakat her seferinde onu affettiğini söyleyip “Olay gecesi beni aldattığını düşündüğüm için yine tartıştık. Beni yine aldattığını anladım. Tartıştık. Bana hakaret edip evden gideceğini söyledi. Tahrik etti. Dayanamadım ve tabancayla vurdum. Onu canımdan çok seviyordum. Aldattığı için bunlar oldu. Pişmanım” dediği öğrenildi.

CİNAYET SİLAHINI SAKLAYAN ARKADAŞI SERBEST KALDI

Ozan Ali Özten’in silahını saklayan M.Ş.’nin ise ilk etapta cinayetten haberi olmadığını, olunca da polise bilgi verdiğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve ardından adliyeye sevk edilen Ozan Ali Özten, burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, arkadaşı M.Ş. ise savcılıktan serbest kaldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir