Kripto para toplantısı için Meclis’e giden Survivor Semih Öztürk’e tepki yağdı

Survivor yarışmasıyla ünlenen Semih Öztürk, TBMM'deki kripto para yasasıyla ilgili toplantıya katıldı. Öztürk'ün toplantıya katılmasına sosyal medyada tepki yağdı.

featured

Survivor Semih olarak bilinen Semih Öztürk, kripto yasasıyla ilgili görüşmeler için TBMM’deki toplantıya katılınca sosyal medya sallandı.

Dünyada giderek popülerleşen, hatta ülkelerin resmi para birimi olarak kabul etmeye başladığı kripto paralarla ilgili Türkiye’de de dikkat çeken bir adım atıldı. Bugün Meclis’te hükümet yetkilileri ile kripto para temsilcilerinin buluştuğu toplantıda, kripto yasasına ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, kripto para piyasası temsilcileriyle Meclis’te bir araya geldi. Çıkarılacak kripto para yasası ile ilgili sektör temsilcilerinin görüşlerini alan Elitaş, toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Ortak kanaatimiz yasanın bir an önce çıkarılması” dedi.

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK’ÜN MECLİS’E GİTMESİNE TEPKİ

Yüz binlerce yatırımcıyı yakından ilgilendiren toplantıda sürpriz bir isim dikkat çekti. Survivor yarışmasıyla ünlenen Semih Öztürk’ün de Meclis’te olduğu ortaya çıktı.

Ancak Semih Öztürk’ün kripto para yasasıyla ilgili görüşleri alınan ekip içinde yer alması tepkilere neden oldu. Twitter’da Türkiye gündeminin ilk sırasına kadar çıkan Survivor Semih’in hangi sebeple orada bulunduğu sorgulandı. Pek çok kripto yatırımcısı, Semih Öztürk’ün yerine çok daha yetkin, işin ehli kişilerin orada yer alması gerektiğini savundu.

SEMİH ÖZTÜRK’TEN ELEŞTİRİLERE CEVAP: HİÇBİR GÖRÜŞ BELİRTMEDİM

Semih Öztürk ise bu önemli toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bugün CyceCoin CEO’su sayın Hasan Karaozan’ın sunumunu yapması için katıldığı oturumda dinleyici olarak bulundum. Konu hakkında da benden daha yetkin arkadaşlarımın yanında hiçbir görüş belirtmedim. NFT ile ilgili bir oturum olursa tecrübelerimi seve seve paylaşırım.

Şahsımca çıkarttığım sonuç trader’ların , proje sahiplerinin , yasa düzenleyicilerin ve borsa sahiplerinin müşterekte birleşerek kimsenin mağdur olmayacağı bir sistemde birleşeceğidir. Bu demokratik oturuma vesile olduğu için Sayın Mustafa Elitaş vekilime teşekkür ederim.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir