KPSS 2023/2 tercih sonuçları açıklandı mı? Flaş duyuru…

KPSS-2023/2 tercih kılavuzu ile başlayan yerleştirme başvuruları geride kaldı. Çeşitli kamu kurumlarının boş kadroları için yapılacak alımlara dair başvurularını tamamlayan memur adayları şimdi ise ÖSYM'nin değerlendirme işlemi sonrası sonuçları ne zaman açıklayacağını merak ediyor.

featured

fKPSS 2023/2 tercih sonuçları için geri sayım resmen başladı. TÜRKŞEKER, Devlet Demiryolu İşletmesi, Toprak Mahsulleri Ofisi ve pek çok kamu kurumu personel istihdam edecek. Bu amaç doğrultusunda 20-27 Aralık tarihleri arasında KPSS 2023/2 merkezi atama için tercih işlemleri alındı. Kamu kurumlarına memur olarak atanmak isteyen adaylar, başvuru sürecinin sona ermesi ardından KPSS 2023/2 yerleştirme sonuç tarihi için arama motorlarına yöneldi. Konu ile ilgili ÖSYM‘den gelecek açıklamalar yakından takip ediliyor. Peki, KPSS 2023/2 tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, ÖSYM AİS ile KPSS 2023/2 tercih sonucu sorgulama ekranı ve tüm detaylar.

KPSS-2023/2 TERCİH SÜRECİ SONA ERDİ!

KPSS-2023/2 Tercih Kılavuzu yayınlandı.

Kılavuza göre, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak.

Tercih işlemleri, 20-27 Aralık 2023 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapıldı.

KPSS 2023/2 TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından KPSS 2023/2 tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin bir açıklama gelmedi.
KPSS 2023/2 tercih sonucunun tercih dönemi bittikten 10 gün sonra açıklanması bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama geldiğinde detaylar eklenecektir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir